هجوم سرسام آور گوشی های هوشمند و ورود هوشمند سازی به این عرصه و حضور پر رنگ آن در زندگی روزمره، ناخود آگاه فاصله ی افراد با کتاب و کتابخوانی بیشتر شده است. به طوری که بیشتر جوانان به جای سپری کردن اوقات فراغت خود با مطالعه ی کتاب، ساعت ها وقت خود را صرف اشتراک گذاشری فیلم و عکس، بازی و یا سرک کشیدن به اپلیکیشن ها میکنند.
به راستی چرا کتاب نمیخوانیم؟
شاید یکی از عمده ترین دلیل های بی علاقکی نسبت به کتابخوانی، عدم معرفی صحیح کتابها باشد. همانگونه که برای فیلمی که ساخته می شود، تبلیغات گسترده ای انجام می شود و تکه ای ازفیلم ها به معرض نمایش قرار میگیرید و افراد زیادی را برای دیدن آن به سمت سینماها روانه می کند، اگر برای کتاب ها نی این تبلیغات صورت میگرفت، شاید بسیاری آن کتاب ها را جذاب می دانستند.
البته تهیه ی کتاب ها، حمل آنها، دسترسی ،قیمتشان نیز از موارد دیگری است که در زمره ی موانع قرار می گیرند. اما به لطف تکنولوژی این مشکلات به راحتی حل شده است.
چاره ی کار چیست؟
تکولوژی اینجا نیز هنرنمایی کرده است و با تغییر شیوه ی کتاب خواندن و بخشیدن شکلی نو و جذاب و مطابق با رفتار های امروزی افراد این عادت زیبا را به افراد ببخشد. از این رو بسیاری از ناشران تصمیم گرفتند تا فروش کتاب های خود را به شکل کتاب های الکترونیکی نیز ایجاد کنند. به همین دلیل سازندگان به فکر ساخت کتابخوان و اپلیکیشن هایی افتادند تا بتوانند روند مطالعه را تسهیل کنند.
امروز فروشگاه های کتاب آنلاین بسیاری را میبینم که در آنها حتی میتوان به راحتی و رایگان به دانلود کتاب پرداخت. حتی بسیاری از آنان اپلیکیشن هایی را طراحی کردند تا با نصب آنها بر روی اسمارت فون ها میتوان به کتابخانه ی مجازی آنها دست پیدا کرد و از کتابهای آنان بهره برد.
این شیوه های نوین میتواند نوجوانان را با شیوه و روش خودشان به کتاب و کتابخوانی نزدیک کرد.
بانک کتاب فیدیبو با استفاده از این شیوه ی نوین کتابخوانی، این امکان را در اختیارتان قرار می دهد تا بخشی از هر کتابی که دوست دارید را بخوانید و در صورت علاقه مندی آن را دانلود و یا خریداری کنید.