از آنجایی که فریلنسرها به صورت کار در منزل فعالیت دارند و برای انجام کار به اداره یا مکان دیگری نمی روند تا حد زیادی در مخارجشان صرفه جویی می شود و به نوعی هزینه های کاهش میابند.
کاهش هزینه فریلنسرها بسته به نوع کاری که قبلا انجام میداده اند متغیر است اما به صورت کلی برخی هزینه ها هستند که بین همه عمومیت دارند از جمله هزینه رفت وآمد، پوشاک و غذا!
کاهش هزینه فریلنسرها
پوشاک: از آنجایی که فریلنسرها کمتر با مشتری در فضای بیرون سروکار دارند و نیازی نیست هر روز در محل کار حاظر شوند لازم نیست همواره بخشی از درآمدشان را صرف خرید لباس رسمی کنند. بی شک هیچ فریلنسری در خانه کت شلوار یا مانتو نمی پوشد.

کاهش هزینه های فریلنسر
رفت و آمد: یک فریلنسر نیازی نیست مثل کارمندها هر روز به محل کار برود و مقداری از دستمزدش را صرف کرایه ماشین یا خودروی شخصی خودش کند. با فریلنسر شدن نه تنها هزینه رفت و آمدتان حذف خواهد شد بلکه اگر خودروی شخصی دارید آنهم در پارکینگ به استراحت می پردازد.
غذا: خانه همه کارمندها که به اداره متصل نیست و همه شرکت ها هم به کارمندانش صبحانه و نهار نمی دهد. کارمندان ناچارند یا با خود نهار به محل کار ببرند یا آنکه به فست فود یا رستوران بروند. با فریلنسر شدن دیگر نیازی به چنین هزینه هایی نیست. خوردن غذای خانگی و در کنار خانواده لذت کار را دو چندان می کند.
بیماری: اینکه بگوییم یک فریلنسر بیمار نمی شود چندان معقول نیست اما اگر خوب فکر کنیم کمتر از یک کارمند اداری بیمار می شود و به دوا دکتر نیاز پیدا می کند. دلیلش هم این است که نیازی نیست در هر شرایط جوی بیرون برود، با افراد کمتری در ارتباط است، به دلیل کم بودن سرو صدا در محل کارش کمتر سردرد می شود …
این موارد که ذکر شدند هر کدام بخش قابل توجهی از درآمد کار در بیرون را صرف خود می کنند. با صرفه جویی و حذف این مخارج می توان برای پس انداز هم آماده شد!