یکی از غذاهای بسیار خوشمزه که تقریبا همه ی افراد از خوردن آن لذت میبرند، کوفته است. همان طور که می دانید کوفته در انواع و اقسام مختلفی تهیه می شود. اما کوفته ای که در این مطلب به آموزش آن خواهیم پرداخت، کوفته ی مرغ است که پذیرایی از اهل منزل در پشت میز غذاخوری چوبی خانه، بسیار لذت بخش خواهد بود. با ما همراه شوید.
طرز تهیه ی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو:
برای تهیه ی این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
میگو خرد شده ۱ کیلوگرم
قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
سیر خرد شده ۴ حبه
لوبیا سبز خرد شده ۴ عدد
آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری
آب مرغ ۱/۳ پیمانه
خامه ۲/۳ پیمانه
ذرت پخته ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای کوفته :
گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری ۱-۲ قاشق سوپخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

کوفته مرغ با سس میگو
طرز تهیه:
اول میگوها را خوب بشویید و پاک کنید. سپس به آن ها نمک و فلفل بزنید و درون تابه ای سرخ کنید. درون تابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و قارچ ها را درون آن تفت دهید. بعد از گذشت 4 دقیقه، پیازچه های خرد شده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته و با مواد خوب تفت دهید.
سپس آرد را به تابه افزوده و با هم تفت دهید. بعد از آن ،مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد حرارت را کم کمید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
در این مرحله ،لوبیای خرد شده را به همراه میگوهای سرخ شده به تابه بیفزایید و به آرامی هم بزنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. در این مدت فر را در دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید.
حال گوشت مرغ چرخ شده را به همراه پودر سیر، جعفری خرد شده، پودر سوخاری و تخم مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل درون کاسه بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده شود.