کار آفرینی و عوامل پشیمانی کار آفرینان

1

کسانی که به دنبال استخدام هستند با مراجعه به سایت استخدام می توانید آگهی استخدام را ببینید و شغل مورد نیاز خود را بیابید. کار آفرینان پس از راه اندازی کار خود به دنبال افرادی می گردند تا استخدام کنند. اگر شما نیز می خواهید کار آفرینی کنید, با دنبال کردن این مقاله می توانید, ار مهم ترین پشیمانی های بزرگ کار آفرینان موفق درس بگیرید.
در ابتدا بهتر است بدانید که کار آفرینان موفق حتما از ثروتمند ترین های دنیا نیستند, چراکه زمانی که از ثروت سخن به میان می آوریم, در حقیقت داریم از نقطه نظر مالی به مسئله نگاه می کنیم.
به علت تصمیماتی که یک کار آفرین در طول کار خود می گیرد, پشیمانی هایی نیز در ذهن خود خواهد داشت. در اینجا به 10 عملی می پردازیم که یک تاجر موفق اگر به گذشته برگردد, به نحوه ای دیگر عمل می کند. در ادامه ی مطلب به پشیمانی های یک کارآفرین می پردازیم.

1. آرزو می کنند که ای کاش زود تر این کار را شروع می کردند.

2. ای کاش دانشگاه نرفته بود

به طور معمول تاجران موفق از تحصیلات خود پشیمان هستند. اگر دانشگاه را پلی برای ورود به بازار کار بدانیم, این تاجران هیچ کمکی از این پل نگرفته اند.

3. پشیمانی از عجله داشتن

زمانی که یک کار را شروع می کنید, می بایست صبر را پیشه ی کار خود کنید, چراکه در غیر این صورت با شکست مواجه می شوید.

4. پشیمانی از عدم ارتباط مناسب با دیگران

در صورتی که نتوانید رابطه ی کاری سودمند را با یک برند یا طیفی از مشتری های خود برقرار سازید, حتما با مشکل رو به رو خواهید شد.

5. نداشتن یک زندگی اجتماعی با کیفیت

در صورتی که محیط کاری شما بی روح و کسل کننده باشد, انرژی و انگیزه ی کافی برای پیشرفت در شرکت شما باقی نمی ماند

6. غفلت از خانواده

بهتر است بدانید که خانواده همیشه در الویت قرار دارد, در صورتی که با آن ها به اندازه ی کافی وقت نگذارید, موجب دوری می شود و این دوری بستر سردی را مهیا می سازد که می تواند تاثیر منفی در روند کاری شما ایجاد نماید.

7. کار بیش از اندازه و بی توجهی به دیگران

زمانی که بیش از حد لازم به کار فکر می کنید, باعث می شود که از زندگی لذت نبرید و فرصتی برای دوستی های تازه نداشته باشید.

8. ارتباط نا کافی با بچه ها

اکثر افراد موفق آنقدر مشغول جلسات و همایش ها هستند که زمانی برای فرزندان خود ندارند. این مسئله برای سلامت خانواده و روحیه آن ها ضرر دارد.

9. نظر نخواستن از مشتریان

در صورتی که در مورد خدمات و محصولات خود از مشتری ها سوال نکنید, آن ها به راحتی گزینه ی دیگری را انتخاب می کنند.

10. عدم ایجاد یک فرهنگ مثبت در شرکت

اگر می خواهید, مسیر پر تلاطم موفقیت را پشت سر بگذارید, می بایست روحیه ی تیمی مثبت و قوی را در بطن تجارت خود تزریق نمایید.

اشتراک:

۱ دیدگاه

  1. واقعا باید از این مطالب خوبتون استفاده کرد. همش تجربه ست. دست نویسنده ش درد نکنه