چگونگی راه اندازی فست فود
راه اندازی فستفود، گزینه خوبی برای شروع یک کسب و کار کوچک است.فست فود، یک واژه غربی است (Fast food) که به غذاهایی که پخت آنها سریع انجام می شود یا به زبان دیگر غذاهایی که سریع آماده می شوند، گفته می شود. در روم باستان، دکههای فروش نان و زیتون وجود داشتهاست. در شرق آسیا مغازههایی بودهاند که رشته فرنگی آماده عرضه میکردند. در خاورمیانه، از سالهای دور تا امروز دکههای فروش فلافل را داشتهایم. در هند قدیم انواع اغذیهٔ آماده وجود داشتهاست. در کشورهای غرب آفریقا نیز از قدیمالایام، بروشت میفروختند، که نوعی کباب چوبی است. اما فست فود به شکل امروزی دقیقاً در هفتم ژوئیه ۱۹۱۲ و در آمریکا متولد شد.

راه اندازی فست فود
در زندگی امروز فست فود ها به رژیم غذایی ما اضافه شده اند و حذف آنها امکان پذیر نمی باشد.و هر روز به مصرف کننده های فست فود اضافه می شود. در کشور ما تعداد فست فود ها در سراسر شهر مثل فست فود های شرق تهران، فست فود های غرب تهران، فست فود های شمال تهران، و به طور کلی فست فودهای تهران بسیار زیاد شده است.
نکات ضروری برای راه اندازی فست فود:
شما قبل از فعالیت در چنین کسب و کاری باید نیازسنجی دقیقی از آن انجام دهید. این نیاز سنجی با مواردی همچون میزان سرمایه ی اولیه, محل جغرافیایی، قشر مخاطبان، نوع و سبک غذا های قابل ارائه، تعداد رقیبان در آن حوزه ی خاص، تامین تجهیزات، شناخت روش های مناسب برای تبلیغات و … مرتبط است.
قدم بعدی پس از نیاز سنجی این است که به روشهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی خود فکر کنید، تبلیغات، رکن اصلی شروع یک کسب و کار است. چاپ تراکت، تبلیغات چاپی و تبلیغات در محیطهای مجازی، میتوانند در رشد و گسترش مشتریان شما تاثیرگذار باشند.

راه اندازی فست فود
در مورد شرکتی که قصد خرید تجهیزات فست فود خود را از وی دارید تحقیق کنید، پیشنهاد میشود برای کاهش هزینه و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش به جای خرید از واسطهها از کارخانهها و کارگاهها خرید کنید.
خرید لوازم وتجهیزات راه اندازی فست فود:
پس از محاسبه ی حجم مورد نیاز لوازم و تجهیزات فست فود خود برای تاسیس مغازه فست فود خود آماده کنید، در صورتی که قصد جابجایی ندارید و به توسعه فکر میکنید به این موضوع فکر کنید که اگر مشتریان من به X تعداد برسد به چه تجهیزات جدیدی نیازمندم و در نهایت بر اساس نکات فوق جایی را انتخاب نمایید که چه در مرحله تاسیس و چه در مرحله توسعه کمبود فضا مانع رسیدن شما به اهدافتان نشود.
حالا هر نوع کسب و کاری که داشته باشید، باید اصول و مراحل قانونی وحقوقی مربوط به آن کسب و کار را در نظر بگیرید. از ثبت شرکت ، تا دریافت مجوز قانونی و غیره.
شما ممکن است آرزوی یک پیشخوان بزرگ، آشپزخانه ی خوب در مرکز شهر را داشته باشید، ولی از کوچک شروع کردن اولین گام برای مالکان فست فود خواهد بود . نه تنها که اینگونه با اصول اولیه ای که برای این کسب و کار لازم است ، آشنا میشوید ، بلکه سرمایه کمتری هم لازم است و ریسکش هم کمتر است.
در آخر برای افتتاحیه برنامه ریزی کنید و بجای رشد تدریجی اجازه دهید تا ظاهر شلوغ فست فود شما در دید مشتریان ثبت شود.
۱ دیدگاه
آقا این عکسا گشنمون کرد. همیشه یکی از فانتزیام بوده که فست فود راه بندازم. چقدر سرمایه می خواد واقعا؟ 40؟50؟