یکی از بهترین راه های آموزش راه اندازی کافی شاپ، کار کردن در یک کافی شاپ واقعی است. تجربه ای که در زمان کار در چنین فضایی به دست می آورید فراتر از چیزی است که یک مشاور می تواند به شما بیاموزد.
به راحتی بدون سابقه راه اندازی کافی شاپ را تجربه کنید
کار کردن در یک محیط واقعی و برخورد با مشتری های مختلف میتواند شما را در مدت زمان کوتاهی به پیچ و خم های مسیر آشنا کند. بنابر این اگر هیچ تجربه ای در راه اندازی و مدیریت کافی شاپ ندارید بهتر است مدتی حتی اگر شده به رایگان در چنین فضایی کار کنید شاید اصلا نظرتان در مورد چنین کسب و کاری تغییر کرد و از آن منصرف شدید.
راه دیگر که می توانید تجربه خود را در این عرصه بالا ببرید استفاده از تجربه دیگران و راهنمایی خواستن از آنهاست. بدون شک اگر شنونده خوبی باشید افراد بسیاری هستند که از تجربیات شان برایتان ساعت ها صحبت کنند. از شکست و ها و پیروزی ها! فراموش نکنید که اگر آن افراد بفهمند شما قرار است رقیبشان شوید به هیچ وجه اطلاعات درستی به شما نخواهند دارد!
پس از آنکه تصمیمتان را برای راه اندازی کافی شاپ گرفتید کمی خاص تر فکر کنید سعی کنید تا از هر کافی شاپ نکته ای مثبت را بردارید نه اینکه دقیقا مثل معروفترینشان کپی کاری کنید. شما میتوانید ایده های خوبی از رقیبان بگیرید.

راه اندازی کافی شاپ
هویت مخصوص کافی شاپ خودتان را بسازید و سعی کنید متفاوت باشید. لازم نیست کار خیلی عجیبی انجام دهید. کیفیت بالای منو، قیمت مناسب تر، فضای بهتر، نوشیدنی یا کیک های خاص، یک کتابخانه با کتاب های به درد بخور و … همه و همه می توانند به بهتر بودن شما از رقبایتان کمک کنند.
جک ویلسون می گوید: «من یک برنامه کاری برای راه اندازی یک کافی شاپ نوشته ام و آن را به یک مقام عالی رتبه در شهر نشان داده ام، ولی او سود حاصله را خیلی کم برآورد کرده است. این نوع کار رویا و اشتیاق من بوده و اعتقاد دارم نکته کلیدی در این حرفه موقعیت مکانی آن است. لطفا برای آگاهی من به برخی از پارامتر هایی که تاکید بر آنها ، می تواند باعث بهتر شدن این طرح کار شود اشاره کنید.»
پاسخ: «شورواشتیاق به انجام یک کار هرگز نمی تواند در یک صنعت دشوار جایگزین یک طرح کسب و کاردقیق و انتظارات واقع گرایانه شود.»