چرا کار پروژه ای؟
در طول سالیان متمادی نگاههای متفاوتی به کار پروژه ای شده است. برخی کار پروژه ای را همچون ناجیِ شرکتشان میبینند، در حالیکه برخی دیگر،کار پروژه ای را بسیار بد و یک تاکتیک مدیریتی غلط میدانند که باعث از بین رفتن فرصتهای شغلی میشود. دلایل زیادی وجود دارد که چرا یک شرکت بخشی از کار خود را برون سپاری میکند.

کار پروژه ای
کمبود منابع انسانی
یکی از اصلیترین دلایل برون سپاری، کمبود در منابع انسانی است، کمبود کارمندانی که دانش کافی برای انجام کار دارند
هماهنگی با هستهی اصلی کسب و کار
بعضی کارهای جانبی همیشه برون سپاری میشوند. این کار باعث میشود مدیران بتوانند تمرکز بیشتری روی کارهای اصلی داشته باشند، به جای اینکه منابع زیادی صرف کارهایی بکنند که اگرچه برای کسب و کار ضرورت دارد اما به هستهی اصلی کسب و کار مربوط نمیشود.
کاهش هزینه
اگر راهی برای برون سپاری وجود داشته باشد که بتواند موجب کم کردن هزینه شرکت شما شود و بر معایب برون سپاری غلبه کند، باید به خوبی بررسی شود.
کاهش هزینههای بالاسری
برخی کارها تنها برای اینکه شروع بشوند به سرمایهی زیادی احتیاج دارند. این هزینهها میتوانند از طریق عقد قرارداد با یک شرکت دیگر کاهش یابند. برای مثال یک شرکت به جای اینکه متحمل هزینهی ساخت یک سیستم تلفنی در فضای شرکت شود میتواند وظیفهی پاسخگویی به نیازهای بخش خدمات مشتریان را به یک مرکز تلفن برون سپاری کند.
حوزههایی که معمولا برون سپاری میشوند.

کار پروژه ای
امروزه برونسپاری در حوزههای مختلفی انجام میشود:
بازاریابی، منابع انسانی، فناوری اطلاعات و فروش. بنابراین نمیتوان اهمیت حضور شرکتهای فعال در حوزه برونسپاری را نادیده گرفت. توسعه برونسپاری نشانهای از تغییرات در اقتصاد آینده است، تعدد شرکتهایی که در سراسر جهان در حال همکاری با یکدیگر هستند نشاندهنده این نکته است که توسعه فناوریهای مدرن و استفاده از اینترنت برای صنعت برونسپاری سودمند است. انتخاب منبع برونسپاری باید به طور دقیق انجام شود و از نظر اقتصادی توجیه شده باشد. بدانید که در دنیای مدرن امروز خوششانس هستید، زیرا میتوانید به راحتی با تصمیمگیری هوشمندانه و سپردن انجام بخشی از فعالیتهای سازمان به شریکی مناسب در زمان و هزینهها صرفهجویی کنید.
نقطه قوت:
برای فریلنسری برنامه منظم و مدون سازمانی نیاز ندارید، فقط یک دستگاه کامپیوتر و توانایی های شماست و هم چنین «هر زمان» که دلتان بخواهد و حوصله اش را داشتید میتوانید کار کنید: به شرط این که در زمان مقرر کار را تحویل بدهید. راحتی کار در این است که به قول بریتانیایی ها Work in Pyjamas انجام می دهید و الزامات محیط کاری در اختیار خودتان است.
نقطه ضعف:
کار دائمی نیست و در رزومه به عنوان سابقه کاری محسوب نمی شود. کارفرماها و مشتریان ترجیح میدهند کارهای فریلنسری را با کمترین هزینه و بالاترین بهره تحویل بگیرند که معمولا برای انجام کار باید مذاکرات طولانی تری با کارفرماها انجام داد.
2 دیدگاه
کار پروژه ای اگه بشه مدیریت زمان داشته باشید خیلی خوبه. بهتر از سر و له زدن با مدیرا هست
کار پروژه ای یک ضعف بزرگ داره اونم اینه که نمی شه روی درآمد دائمی حساب کرد و همیشه باید پات بلرزه و نگران درآمدت باشی