اگر دنبال مقایسه غذای بیرون و غذای خانگی هستید این نوشته را تا انتها بخوانید چون به مواردی اشاره می شود که پس از خواندن آن اگر بدانید یک رستوران بهترین تجهیزات رستورانی و بهترین سرآشپزها را هم دارد، باز هم در صورت امکان شما غذای خانگی را ترجیح خواهید داد.
غذای بیشتری می خورید
هیچ کسی نمیفهمد از چه موقعی پر خوری را شروع کرده و چرا این اتفاق افتاده است. اما همه به خوبی میدانیم که عاقبت پرخورها چیست و چه در انتظارشان است. یکی از تغییراتی که غذای بیرون خصوصا فست فودی سر ما می آورد پرخوری است. غذای رستورانی هم به خاطر اینکه حجم بالایی نسبت دارد و در ظرف های بزرگ سرو می شود معمولا ما را به پرخوری تشویق می کند. اگر این اتفاق برای چند روز پشت سر هم بیوفتد عملا به فردی پرخور تبدیل شده اید.
نمک و کلسترول بدن بالا میرود
چه بخواهید و چه نه میزان نمکی که در غذاهای رستورانی است از غذاهای خانگی بیشتر است و این نمک بالا زمینه ساز مشکلات بعدی است!
همچنین چربی غذاهای رستورانی به ویژه فست فود ها بسیار بالاست و چربی های اشباع شده اگر برای مدت طولانی مصرف شوند می توانند به راحتی هر کسی را از پای درآورند.
بیماری قلبی و سکته مغزی
فکر میکنید فردی که قلبش گرفته یا سکته مغزی کرده چطور به این بیماری مبتلا شده است؟ اگر به رژیم غذایی این فرد توجه کنید متوجه خواهید شد که همه این بیماری ها ریشه در تغذیه ما دارند!
معمولا کسانی که در رستوران و فست فود خودشان را سیر می کنند بیش از اندازه به بدنشان چربی، کلسترول و قند میرسانند که بدن نمیتواند آنها را بسوزاند یا دفع کند و سبب گرفتگی عروق می شوند. وقتی در بیرون غذا میخورید چربی و شوری که دارد بماند سعی می کنید با انواع سس و چاشنی و ادویه ها غذا را خوشمزه تر کنید. خوردن نوشابه های سرشار از قند و مواد نگهدارنده و … همگی دست به دست هم می دهند تا یک فرد را به سمت بیماری های قلبی و عروقی سوق دهند.

غذای بیرون
فتالات های بیشتری مصرف می کنید
فتالات نام نوعی ماده شیمایی است که بر روی هورمون های بدن تاثیر می گذارند. این در حالی است که غذاهای رستورانی با بسته بندی ها و دستکش های پلاستیکی و دیگر مواد حاوی فتالات ها تماس دارند. اگرچه فتالات ها تنها یک روز در بدن باقی می مانند اما بسته به الگوی مصرف و کیفیت رژیم غذایی تان ممکن است در معرض خطر بیشتری در خصوص فتالات ها قرار بگیرید.
افزایش وزن و عواقب آن
حتما میدانید که غذای بیرون چاق کننده تر است و دلیلش را هم در بندهای بالاتر ذکر کردیم. به خاطر پرخوری، نمک و چربی های زیاد و سس ها و … استعداد چاق شدن افرادی که در رستوران غذا می خورند بالاتر می رود.
چاقی خودش که یک مشکل است با خود صدها مشکل و بیماری دیگر همراه دارد. در دنیای مد گرایانه امروز معمولا افراد چاق چندان از هیکلشان راضی نیستند و هر لباسی که دوست دارند بپوشند را نمی توانند و بسیاری از کارهای دیگر که قبلا میتوانسته اما حالا که چاق شده اند نمی توانند.