وظایف مدیریت رستوران کدامند؟

1

مدیریت رستوران نقش مهمی است که یک فرد یا یک تیم برعهده دارند. رستوران هر چقدر شلوغ تر و بزرگتر باشد مدیریت آن دشوارتر می شود. مدیر رستوران می بایست دانش کافی برای این کار را داشته باشد. از انتخاب و خرید تجهیزات رستورانی گرفته تا پاسخگویی به مشتریان و تهیه مواد اولیه همگی باید زیر نظر مدیر رستوران انجام شوند …!

یک رستوران معتبر باید در سطح وسیع به سازمان ها، شرکت ها، کارخانه ها، بیمارستان ها و مدارس خدمات بدهد. و مدیریت این فرایند ها همگی بر عهده مدیر رستوران است.

کارهایی که بر عهده مدیریت رستوران هستند

مدیریت رستوران

مدیریت رستوران

تبلیغات: تبلیغات مناسب باعث جذب مشتری می شود و در دنیای امروزی دیگر تبلیغ دهان به دهان کار چندانی از پیش نمی برد. لازم است از شیوه های جدید تبلیغاتی استفاده شود تا همپای رقیبان در میادین حضور داشت. تهیه و تنظیم و این تبلیغات از وظایف مدیریت رستوران است که با کمک یک متخصص تیلیغات صورت می گیرد.

تهیه منو: تهیه منو همه چیز یک رستوران است و باید در تهیه آن دقت بالایی داشت. منو تعیین می کند چه تجهیزاتی برای پخت غذا لازم است، دکوراسیون چه شکلی باشد و مواد اولیه کدام باشند؟ تهیه منو بر روی همه جنبه های رستوران تاثیر دارد و باید در تهیه آن هنایت دقت را به خرج داد.

استخدام و نظارت بر کارکنان: یافتن کارکنان مناسب و کارکشته برای کار در رستوران کار چندان ساده ای نیست و با یک آگهی حل نمی شود. باید در انتخاب کارنان خصوصا سرآشپز خیلی دقت کرد چون کیفیت غذا تا حد زیادی به نحوه تهیه و پخت آن مربوط است. در صورت استخدام اشتباه کارکنان، بازدهی رستوران پایین تر می آید و در وقت و بودجه اصراف می شود.

رسیدگی به امور مالی: مدیریت رستوران همیشه با پول نقد سر و کار دارد و باید حسابدار خوبی بود تا دخل و خرج را به درستی از هم تفکیک کرد. مدیریت مالی رستوران مربوط هزینه مواد اولیه، حقوق کارکنان، فروش غذا، تجهیزات آشپزخانه و بسیاری موارد دیگر می شود که از دید پنهان است.

آموزش کارکنان: همه کارکنان که با آخرین آموزه های کاریشان آشنا نیستند و می بایست به طور مرتب آموزش ببیند و هر چند ماه یک بار به روز شوند. این آموزش ها بر عهده مدیریت رستوران است که باید همیشه به روز بوده و کارکنان را نیز آموزش دهد.

تهیه مواد اولیه: مواد اولیه رستوران باید به صورت کلی تهیه شوند و این کار بر عهده مدیر است. اگرچه امکان دارد مسئول خرید شخص دیگری باشد اما نظارت بر روند کار باعث می شود که همه چیز به خوبی پیش رود. فراموش نکنید مواد اولیه خوب، کیفیت غذا را بالا می برند و کیفیت غذا رضایت مشتری را در پی دارد.

مواد غذایی

مواد غذایی

رسیدگی به شکایات و انتقادها: گاهی پیش می آید که مشتری های رستوران بر سر مواردی اعتراض می کنند و باید به شکایت آنها رسیدگی شود. اگر مشتری با لحن خوشی قانع نشود و رضایتش جلب نشود می تواند عوارض بدی در پی داشته باشد. هر مشتری یک بنر تبلیغاتی سیار است که می تواند در تمام شهر رستوران شما را بدنام کند!

نظارت بر بهداشت: مدیر رستوران مامور بهداشت نیست اما رستوران به خودی خود به سمت بی نظمی پیش میرود و کارکنان هم آنقدر کار دارند که حوصله رسیدگی به مسائل بهداشتی را ندارند. مدیر رستوران باید با نطارت مستمر و گوش زد کردن وظایف از کارکنان بخواهد تا بهداشت را رعایت کنند.

ساماندهی نوبت کاری: کارکنان یک رستوران نمی توانند همه وقت در رستوران کار کنند و نیاز به استراحت دارند. از این رو رستوران های بزرگ چند نوبت کاری دارند که ساماندهی آنها بر عهده مدیریت رستوران است.

امکانات جانبی: مدیر رستوران علاوه بر فضای داخلی باید حواسش به بیرون هم باشد! پارکینگ از جمله مکان هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد. امکانات رفاهی نقش موثری در رضایت مشتری دارند.

اشتراک:

۱ دیدگاه