اگر قصد راه اندازی رستوران در تهران را دارید, بهتر است پیش از اقدام به این کار نکاتی را در نظر بگیرید. فکر می کنید توانایی لازم برای راه اندازی یک رستوران را دارید؟ همچون هر شغل و حرفه ی دیگر کار رستورانداری نیزکار چندان راحتی نیست و احتیاج به مهارت ها و مسئلیت های بسیاری دارد که این مسئلیت ها شامل بازاریابی, مدیریت کارکنان, تهیه ی منو و مذاکره با عرضه کنندگان است. در مطلب زیر چند مورد که هرگز نباید از آن غافل شوید را برایتان آورده ایم با ما همراه باشید.
نکات مهم در راه اندازی رستوران
پیش بینی کنید
دو مورد در راه اندازی و اداره ی یک رستوران بسیار مهم است, یکی از این موارد, حس پیش بینی است. می توانید پیش بینی کنید که می توانید چیز جزئی را از منوی رستوران کم و یا زیاد کنید. مورد دیگر مشارکت اجتماعی است که می توانید با کسب و کارهای مختلف محلی ارتباط برقرار نمایید. می توانید سرویس های پذیرایی برای آن هادر طی رویداد و جلسات مختلف و همچنین پذیرایی بعد از این جلسات را بر عهده بگیرید.
با کسب و کار های دیگر صحبت کنید
با صاحبان کسب و کار های آن محل صحبت کنید و اطلاعات مهم را در مورد محله و موقعیت آن به دست آورید. در صورتی که پیش از این در آن محل چه کسب و کاری فعالیت داشته است؟ اگر این کسب و کار رستوران بوده حتما با وی هم صحبتی داشته باشید.
تجربه به دست آورید
اگر برای بار اول است که می خواهید دستی در این کسب و کار داشته باشید, حتما برای مدت کوتاهی هم که شده است, در ی رستوران تجربه کار و فعالیت داشته باشید. می توانید در آشپزخانه ظرف بشورید و یا به مشکلات مشتری ها و شکایات آن ها رسیدگی نمایید. مهم این است که در محیط رستوران مدتی را سپری نمایید.
مذاکره بر سر قیمت ها
از مهم ترین موارد, مذاکره کردن برای قیمت های تهیه مواد غذایی و عرضه غذای آماده به مشتری است. دقت کنید, هرچقدر با قدرت بیشتری در این مذاکرات وارد شوید و با قیمت بهتری این موارد را تهیه نمایید و با قیمت بهتری به مشتریان عرضه کنید, سود بیشتری به دست خواهید آورد.

رستوران
از مخاطبین درخواست بازخورد داشته باشید
یکی از بهترین روش های مناسب چه قبل از افتتاح و چه بعد از افتتاح رستوران, می بایست یک بسته ی کوچک حاوی منو, قیمت ها, آدرس, تصاویری از محیط داخلی, متنی در رابطه با نحوه ی ارائه خدمات تهیه کنید و بین محلی ها و غیر محلی ها پخش کنید تا بازخورد بهتر داشته باشید.
وب سایت مناسب برای رستوران خود داشته باشید
بهتر است وب سایتی داشته باشید تا مردم بتوانند در آن میز مورد نظر خود را رزرو نمایند. نه آن که تنها بروشوری در دست داشته باشند و آن را مطالعه نمایند. وب سایت شما باید مورد توجه کاربران قرار گیرد و بر اساس تصاویر فلش تهیه نشده باشد, چراکه با وجود داشتن جذابیت, توسط موتور های جستجو قابل خواندن نیست و به مخاطبین معرفی نمی شود. حتما آدرس و شماره تلفن رستوران را در سایت خود بیفزایید.