آیا شما نیز قصد راه اندازی فست فود را دارید؟ امروزه با توجه به در آمد بالای فست فود ها هر فردی رویای راه اندازی فست فود را در سر می پروراند. با رعایت چندین نکته ی کلی کوچک می توانید فست فودی موفق داشته باشید. به طور مثال برای داشتن دکوراسیون زیبا می توانید از نیمکت فست فود برای راحتی بیشتر و زیبایی محیط داخلی فست فود استفاده نمایید. نیمکت فست فود در عین راحتی می تواند نقش بسیار موثری در دکوراسیون داخلی فست فود ایفا کند. چطور مالک یک فست فود حرفه ای و موفق باشیم؟ چگونه فست فود خود را مدیریت نماییم؟
داشتن و مدیریت یک رستوران فستفود ، یک نوع بیزنس (تجارت) کوچک با شکل و مدل های متنوع برای شروع یا توسعه آن است که هرکدام از این مدلها طبق سلیقه شما متغیر است. کسانی که آینده نگر هستند و بودجه ی خوبی دارند می توانند یک رستوران موجود در شهر خود را در دست بگیرند و یا امتیاز رستورانی را بخرند و یا حتی یک فست فود را از اول بسازند. به طور مثال زمین و یا موقعیت خالی را خریداری کنند و از آن یک رستوران بی نظیر بسازند. اما بهتر است بدانید که یکی از بهترین راه ها این است که امتیاز فست فود معروفی را بخرید و شعبه از آن شوید. در این صورت لوگوی مشخص آن رستوران و اسم و منو و دکوراسیون و هر مسئله ی دیگر از رستوران شما تعیین شده و مشخص است. ریسک کمتری را متقبل می شوید.

راه اندازی فست فود
همان طور که می دانید راه اندازی فست فود نیز همچون راه اندازی هر بیزینس دیگری نیاز به تحقیق و برنامه ریزی و بررسی بسیار دارد.
مراحل راه اندازی فست فود به طور مختصر
1. مشخص کنید کدام یک از رویکرد ها را می خواهید، انتخاب نمایید
یک مشاور راه اندزی فست فود به شما کمک می کند که با توجه به بودجه ای که در دست دارید کدام یک از رویکرد هایی که ذکر کردیم را انتخاب می کنید. به طور مثال قصد دارید یک زمین خالی را تبدیل به فست فود خود کنید و یا می خواهید فست فودی که موجود است را بخرید و یا اینکه امتیاز یک برند معروف را خریداری کنید و شعبه ی آن شوید.
2. برنامه ی منسجم برای خود طراحی کنید
در صورتی که با علم و دانش برنامه ای مناسب را برای راه اندازی فست فود خود را به دقت پیش بینی و برنامه ریزی کنید، می تواند به شما کمک کند که به درستی هزینه ها را برآورد کنید. بهتر است که با توجه به شرایط خود میزان سود ممکن و زمان دست یابی به آن را برآورد کنید. مجوز های تجاری و غیر تجاری که نیاز دارید را پیش بینی نمایید.
3. تحقیق درباره وزارت بهداشت و مقررات سلامت غذا
بهتر است پیش از راه اندازی فست فود خود تمامی مقررات و آئین نامه ها را بررسی نمایید تا بتوانید فست فود خود را بر اسا قانون راه اندازی نمایید و قابلیت اجرای حداقل های تعریف شده توسط قوانین در مورد کیفیت غذا را داشته باشید. ضمنا باید به ارگان های مربوطه مراجعه کنید و توافق نامه ها را امضا و تایید کنید تا مجوز های مورد نیاز را به شما بدهند. توجه داشته باشید که شما مجبورید بازرسی ها را در نظر بگیرید. بهتر است بدانید که قبل از افتتاح و تاسیس فست فود شما و همینطور بعد از افتتاح فست فود در بازه های زمانی مشخص بازرسان به فست فود می آیند و تمامی مسائل را بررسی می کنند.
4. محل مناسب فست فود
باید بدانید که فست فود شما می بایست در دید و قابل رویت باشد. همچنین محلی که فست فود خود را در آن راه اندازی می کنید باید شلوغ و پر تردد باشد و رستورانی مشابه رستوران شما در اطرافتان نباشد. توجه داشته باشید که اگر امتیاز یک برند را خریداری می کنید آن ها یک متخصص برای شما مشخص می کنند که نماینده ی آن هاست و از استاندارد های آن برند پیروی می کند. در صورتی هم که فست فود خود را از ابتدا راه اندازی می کنید، بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید که در این زمینه تخصص کافی و تجربه ی لازم را داشته باشد.
5. بودجه ی خود را فراهم کنید
می توانید یک وام از بانک برای راه اندازی کسب و کار دریافت کنید .
6. تجهیزات و لوازم لازم را تهیه کنید
یک شرکت مناسب برای خرید تجهیزات مورد نیاز خود پیدا کنید و تجهیزاتی نظیر اجاق، تنور، فر، سرخکن، یخچال، صندلی،مبلمان و … را تهیه کنید. می توانید به شرکت چاپ سفارش چاپ منوی غذاهایتان را بدهید.
7. استخدام کارکنان
بهتر است بدانید که برای این کار از نیروی جوان استفاده کنید می تواند تاثیر بهتری در بهبود عملکرد فست فود شما داشته باشد. از چند کارکن با تجربه و متخصص استفاده کنید و پس از آن چند تازه کار را استخدام کنید. کارآموزی یک مزیت مهم دارد آن هم این است که فرد را به خوبی و با روش های خود آموزش می دهید و همچنین شما در ماه های اول فست فود رستورانتان سود آوری چندانی ندارید و در ماه های اول استخدام کارآموز نیازی به پرداخت حقوق ندارید.
8. با تبلیغات رستوران خود را به مردم بشناسانید
از راه های مختلف نظیر تلویزیون، شبکه های اجتماعی، تابلو ها در خیابان می توانید رستوران خود را به مردم معرفی کنید. حاشیه سایت ها نیز می تواند گزینه ی خوبی برای تبلیغ باشد. برای تبلیغ در سطح کلانتر حتی میتوانید به شریک شدن با مدرسهها یا اسپانسر تیم های ورزشی شدن فکر کنید.
9. مطمئن باشید که رستوران شما دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کند
به طور مداوم عملکرد کارکنان خود را بررسی کنید و مطمئن باشید که کارکنان شما همواره بهداشت را رعایت می کنند و غذاهای فست فود شما کیفیت و استاندارد های بهداشتی را دارا باشد. اگر زمان اضافی برای انجام این کار ندارید، حتی می توانید فردی متخصص و با تجربه را برای این کار استخدام کنید.

راه اندازی فست فود
10. استخدام مدیر فروش
مدیر فروش قابلیت رفع و رجوع مشکلات شما و ارائه مشاوره در زمینه ی هزینه ها و تهیه مواد اولیه و همچنین جذب مشتری را دارد. این فرد باید بتواند شرایط میزان مواد اولیه خریداری شده و غذایی که پخته می شود را نیز تنظیم و مدیریت کند تا مجبور نشوید مواد اولیه یا غذا هارا دور بریزید.
11. نظر سنجی از مشتری ها
شما می تونید برای بهتر شدن کارتان و رضایت مشتری ها ترتیب یک نظر سنجی کلی بدهید تا مشتری های شما به کیفیت غذا و خدمات ارائه شده نظر بدهند و حتی نظرات و پیشنهادات خود را نیز ارائه دهند. همیشه نکات و مسائل کوچکی وجود دارد که شما نمیبینید ولی مشتری ها بهتر از هرکسی متوجه آن می شوند و اهمیت دادن به نظر مشتری ها می تواند بهترین فرصت برای بسط و بهبود و موفقیت فست فود شما باشد.
برای راه اندازی فست فود خود حتما از مشاوران راه اندازی فست فود کمک بگیرید و یا مطالب زیادی را در این زمینه مورد بررسی قرار دهید و با فکری قوی پای در این صنعت بگذارید.