نکات ضروری در طرح کسب و کار رستوران

0

برای داشتن یک رستوران بدون شکست لازم است تا قبل از راه اندازی، طرح کسب و کار “Business plan” خاص آنرا داشته باشید. از طریق تجربه شخصی یا مشاوره آنلاین راه اندازی رستوران و یا هر روش دیگر که شده باید علم این کار را به دست آورید سپس اقدام به راه اندازی رستوران کنید.

در طرح کسب و کارتان لازم است تمام مراحل کار را همراه با جزئیات شرح دهید. تمامی عوامل باید به طور دقیق مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد تا یک طرح کسب و کار شفاف و کارآمد را پدید آید.

شما باید یک چشم انداز دقیق از تمامی مراحل، هزینه ها، و روند پیش رو را در طرح کسب و کار خود داشته باشید.

مشاوره راه اندازی رستوران

مشاوره راه اندازی رستوران

برای طرح کسب و کار رستوران داری لازم است مراحل زیر را مورد مطالعه قرار دهید.

ــ تعیین یک concept کلی برای فضای رستوران
ــ شناسایی و مشخص کردن مشتریان هدف
ــ روند واضح و واقع گرایانه از شرایط مالی، هزینه ها و سرمایه در دسترس
ــ سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی و بودجه لازم برای تأمین نیازهای پیش رو
ــ برنامه های تبلیغات و بازاریابی
ــ برنامه ریزی صحیح برای استخدام نیروی انسانی
ــ برنامه ریزی دقیق برای تأمین مواد اولیه
ــ مسائل مربوط به جواز کسب و پروانه های بهداشت
ــ هر کدام از از این موارد نیازمند صرف زمان کافی ، مطالعه و برنامه ریزی دقیق می باشند.
ــ انتخاب مکان مناسب جهت راه اندازی رستوران و یا فست فود
ــ برآورد صحیحی از هزینه ها و سرمایه مورد نیاز
ــ نقش مهم تبلیغات
ــ هرگز ارزان نباشید
ــ انتخاب یک سرآشپز با تجربه و حرفه ای

پس از آنکه موارد بالا را مورد مطالعه قرار دادید بدون شک برآوردی از هزینه ها هم دست تان خواهد آمد و همچنین با مشخص شدن تمام اجزا به هیچ وجه دچار سردرگمی و بی نظمی در کار نخواهید شد.

اشتراک:

نظرات بسته اند