نکاتی مهم هنگام خرید تجهیزات کارکرده فست فود

0

امروزه فست فودها به یکی از مکان های محبوب برای سرو غذا در بین مردم تبدیل شده اند. با رشد سریع محبوبیت فست و فود در ایران، خیلی از افراد نیز به فکر راه اندازی این کسب و کار افتاده اند. خرید تجهیزات کارکرده فست فود از افراد دیگر می تواند ریسک و هزینه های اولیه را به مقدار قابل توجهی برای شما کاهش دهد.

گاهی اوقات به دلایل متعددی افراد در حرفه خود موفق نمی شوند و تصمیم به فروش محصولات و تجهیزات خود میکنند.

 یکی از نکات مهم و قابل توجه در این کسب و کار همانند سایر مشاغل توجه به مقدار هزینه های اولیه و سرمایه گذاری ابتدایی در این کسب و کار است.

خرید تجهیزات فست فود یکی از سرمایه گذاری های هزینه بر برای مدیران این حرفه به شمار می رود.

اگر شما در ابتدای راه هستید  و سرمایه ی کوچکی در اختیار دارید خرید تجهیزات کارکرده فست فود برای شما انتخاب خوبی خواهد بود.

در ابتدای امر شما باید لیست کاملی از اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز و لازم را برای راه اندازی یک فست فود تهیه کنید . خیلی از وسایل با توجه به فضای در اختیار شما غیر ضروری هستند.گاهی نیز ممکن است شما در خرید ابعاد یک وسیله دچار شک و تردید شوید.ابعاد یک وسیله نیز بسته به فضای شما متغیر خواهد بود.

از نکات مهم دیگردر خرید وسایل ،توجه به منوی پیشنهادی است. اگر منو شامل تعداد زیادی  از انواع فست فودها را شامل می شود شما نیاز به دستگاه های بیشتری نیز خوهاید داشت.

اگر شما تنها سرو غذاهای سوخاری را مد نظر دارید دیگر احتیاجی به وسایل پخت و پز پیتزا ندارید  و اگر در فکر داشتن رستورانی با سبک ایتالیایی هستید دگیر احتیاجی به وسایل برگر و سرخ کن پیدا نخواهید کرد.

قبل از خرید تجهیزات کارکرده فست فود از قیمت های اصلی وسایل آگاهی کسب کنید چرا که بعضی افراد اقدام به فروش قیمت هایی بالاتر از ارزش محصول را به شما پیشنهاد می دهند.

اگر شما هنوز اطلاعات و تجربه کافی در این زمینه را ندارید، افراد با تجربه در این کار بهترین گزینه برای مشورت شما هستند. فروشندگان تجهیزات فست فود یکی از گزینه های قابل اطمینان و با تجربه در این زمینه هستند.


پس از پیدا کردن این اقلام اقدام به خرید ت کارکرده فست فود کنید.

اگر قصد خرید تجهیزات کارکرده فست فود دارید بهتراست دستگاه را از نزدیک مشاهده کرده و  از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید.

لیستی از پرکاربد ترین وسایل و تجهیزات کارکرده فست فودها

در لیست زیر اقلامی معرفی می شود که نیاز اولیه برای شروع یک فست فود است:

سینک ظرف شویی

سینک ها محل شست و شوی مواد اولیه در فست فودها می باشند. سینک ها در ابعاد مختلف در بازار موجود می باشند.

از نظر تعداد لگن

  • سینک ظرف شویی تک لگن
  • سینک ظرف شویی دو لگن
  • سینک ظرف شویی سه لگن

از نظر ابعاد و اندازه

  • سینک ظرف شویی ۵۰ سانت متر
  • سینک ظرف شویی ۸۰ سانت متر
  • سینک ظرف شویی ۱۰۰ سانت متر
  • سینک ظرف شویی  ۱۲۰ سانت متر
  • سینک  ظرف شویی ۱۵۰  سانت متر
  • سینک  ظرف شویی ۱۹۰ سانت متر

از نظر نوع رویه

  • رویه جوشی
  • رویه پرسی

یخچال ها

یخچال دیس پلی
یخچال ایستاده

یکی از ضروری ترین وسایل برای نگهداری مواد غذایی در فست فودها می باشدو در انواع زیر در بازار موجود می باشند:

  • یخچال ایستاده
  • یخچال تاپینگ
  • یخچال رو میز کار
  • یخچال دیس پلی –  شو کیس

هود استیل

هودها خود شامل دو مدل هستند : هود چربی، هود خشک

هود چربی مخصوص پخت هایی می باشد که که در آن روغن نقشی ندارد و هود چربی برای پخت غذاهایی می باشد که غذاهایی با روغن فراوان در پخت آن نقش دارد،که این نوع هود باعث فیلتر روغن موجود در هوا می شوند.

میز کار

میزکار در فست فودها بخاطر محیط مرطوب در آشپزخانه باید از جنس استیل انتخاب بشوند.جنس استیل از قابلیت شست و شوی خوبی نیز برخوردار است.

کابینت استیل

کابینت ها در اکثر موارد برای استفاده بیشتر از فضا ،دیواری نصب می شوند و گاهی نیز درب ندارند.

صفحه چدنی

صفحه چدنی دارای دو مدل رومیزی و کابینت دار می باشد. از صفحه ی چدنی برای پخت کباب و موادغذایی استفاده می شود.

گریل

اصولا گریل ها برای کباب کردن در فست فودها استفاده می شوند .گریل ها نیز به دو دسته رو میزی و کابین دار تقسیم می شوند. بهترین برند گریل موجود در بازار اسکوفیر امریکن می باشد.

چهار شعله

یکی از تجهیزات مورد نیاز در هر فست فودی چهار شعله می باشد. شما از چهار شعله ها می توانید برای آماده سازی انواع سس ها، پخت ها و غیره استفاده کنید.یاز شما به اقلام بالا با توجه به مقدار فضای در دسترس، تعداد مشتری،منوی پیشنهادی  و هزینه های اولیه می تواند متغیر باشد. هریک از تجهیزات بالا به صورت نو و کارکرده در بازار موجود می باشد.

اشتراک:

نظرات بسته اند