راهنمایی هایی برای راه اندازی و شروع یک کافی شاپ- بخش اول

0

اگر به دنبال دریافت مشاوره راه اندازی کافی شاپ هستید، بد نیست که موارد زیر را دنبال نمایید.

شروع و باز کردن یک کافی شاپ می تواند کاری فوق العاده هیجان انگیز باشد. صدها تصمیم وجود دارد که شما برای تکمیل و تجهیز کردن کافی شاپ باید انجام دهید.

هر آیتم زیر یک فرصت برای شماست که با خلاقیت و ایجاد تمایز در میان رقبای خود پیش بروید. و هر یک می تواند کمکی به چرخیدن چرخ های ذهنی شما باشد.

اگر آمادگی کامل برای برنامه ریزی کسب و کار جدید خود را احساس می کنید، مطالب زیر را برای بالا بردن سطح کیفی و حرفه ای خود دنبال نمایید.

راه اندازی و تجهیز کافی شاپ

راه اندازی و تجهیز کافی شاپ

 نکات کلیدی

1# تعیین مشتریان خود

درک این که مشتریان و بازار هدف شما چه کسانی از چه قشر و گروه سنی هستند، به شما کمک خواهد کرد تا محصول، خدمات و مزایای رقابتی خود را تعیین کنید.

2# تعیین سرمایه

راه اندازی هر کسب و کاری و در این جا راه اندازی کافی شاپ به سرمایه احتیاج دارد که شما باید اطمینان حاصل نمایید که سرمایه ی کافی برای شروع راه اندازی و خرید تجهیزات کافی شاپ را در اختیار خواهید داشت.

3# مدیریت سرمایه

شما باید ارزیابی و مدیریت کاملا دقیق و مشخصی روی سرمایه ی شخصی خود داشته باشید؛ تا بتوانید مرحله به مرحله کار را مطمئن پیش برده و مشکلی در جهت مخارج پیش نیاید.

 

راه اندازی و تجهیز کافی شاپ

راه اندازی و تجهیز کافی شاپ

4# شروع به تفکیک هزینه های زندگی و مخارج راه اندازی

شما باید مرز مشخصی میان هزینه های زندگی خود و مخارج راه اندازی کافی شاپ ترسیم کرده و به هیچ وجه به این دام که مخارج خود و سرمایه ی جدا شده برای راه اندازی را مختلط پیش ببرید، وارد نشوید.

5# میزان سرمایه ی لازم را بسنجید

شما باید با کمک گرفتن از یک مشاور راه اندازی کافی شاپ میزان دقیق سرمایه ی لازم برای راه اندازی کافی شاپ مورد نظر خود با مشخصات خاص را تعیین کرده و از منابع مالی به همان اندازه تخصیص بودجه دهید.

6# نمونه های مشابه منوی خود را در رستوران های محلی تست کنید

شما احتمالا در یک محله ی خاص که چندین کافی شاپ دیگر هم دارد، قصد بازگشایی کافی شاپی جدید را دارید. به همین دلیل باید حتما از منوی کافی شاپ های دیگر واقع در محلیت خود تست کرده و کیفیت و رنگ و بوی محصولات آن ها را بشناسید تا بتوانید رقابت درستی پیاده سازی کنید.

7# در مورد قهوه و انواع آن به خوبی بیاموزید

یادگیری شما و در واقع یادگیری کارکنانی که در کافی شاپ شما کار خواهند کرد، در تمامی زمینه ها مهم است. یکی از اصلی ترین پایه های هر کافی شاپ سرو قهوه است. برای همین لازم است که شما اطلاعات و شناخت کافی نسبت به انواع قهوه و طرز تهیه ی آن داشته باشید. همیشه ممکن است که مشتریان کافه از شما درباره ی کیفیت و نوع قهوه ها سوال کنند، و این اصلا خوب نیست که مالک کافه از اصلی ترین رکن کافی شاپ خود چیزی نداند.

8# مفهوم کسب و کارتان را توسعه دهید

لازم است که شما به صورت کاملا مبسوط کسب و کار خود را به صورت یک طرح از پیش آماده درآورده و آن را کاملا توسعه بخشید.

9# اهداف خود را طبقه بندی کنید

شما باید اهداف مرحله به مرحله ی خود را طبقه بندی کرده و به هر مرحله به چشم یک هدف مجاز نگاه داشته باشید.

10# منوی خود را برنامه ریزی کنید

منوی شما سنگ بنای کسب و کار شما است. این اولین پیزی ست که پس از تجهیزات نخستین باید برنامه ریزی کرده و طراحی اش نمایید.

11# با لوله کش، برق کار و نجار قرارهای ملاقات بزارید

برای پیشبرد درست تاسیسات کافی شاپ لازم است که جلساتی را با لوله کش، برق کار و نجار داشته و طرح های خود را با آن ها در میان بگذارید. باید به این افراد اطمینان کرده و از راه حل ها و مشورت آن ها بهره مند شوید.

12# از کافی شاپ های داخل و بیرون محله ی خود دیدن کنید

شاید از کافی شاپ های محلی خود شناخت داشته باشید، اما لازم است به دیگر کافی شاپ ها نیز سر زده و از نحوه ی اداره کردن آن ها مطلع شوید.

13# از نکات مثبت و منفی کافی شاپ های دیگر نت برداری کنید

شما به این کافی شاپ ها وارد شده و تمامی نکات مثبت و منفی آن ها را در تجهیزات و نحوه ی اداره کردن امور یادداشت خواهید کرد. نکات مثبت را در راه اندازی کافه ی خود به کار بسته و سعی می کنید تا نکات منفی به کسب و کار شما وارد نشده و چرخه ی یاس آور تکراری را دوباره بازسازی نکنید.

14# مشتری های دائمی را شناسایی کنید

شما حتما در محلی که کافی شاپ خود را در آن جا راه اندازی می کنید، مشتری های دائمی و پرو پا قرص پیدا خواهید کرد. خوب است که پیش تر این عده را شناسایی کنید. مثلا مغازه ی روبرویی و یا نانوایی محل ممکن است هر روز عصر سری به کافه ی شما بزنند.

15# یک نام تجاری را انتخاب کنید.

در حالی که انتخاب محل پیش از شروع کاملا ضروری است، شما می باید نسبت به انتخاب نام تجاری خود نیز بسیار حساس بوده و نامی را برگزینید که اصول نامگذاری کافه ها را نیز در آن رعایت کرده باشید.

16# حضور پیدا کردن در سمینارها و رویدادهای

اگر به آن اندازه خوش شانس هستید که در نزدیکی شما یک سمینار یا رویداد بزرگ برگزار شود، باید حتما با نام تجاری خود در آن حضور پیدا کرده و با ارائه دادن محصولات حتی به صورت رایگان اسم برند خود را در اذهان جای بیندازید.

17# برای کافی شاپ خود یک سایت طراحی کنید.

اگر قصد دارید یک کافه ی مدرن و امروزی را راه اندازی کنید، باید دامنه ای به نام کافی شاپ خود خریداری کرده و یک وب سایت با معرفی کافه ی خود داشته باشید.
این وب سایت محصولات و منوی کافه ی شما را معرفی کرده و می تواند دارای یک باشگاه مشتریان نیز باشد.

18# رسانه های اجتماعی را راه بیندازید

به موازات داشتن وب سایت، نمی باید شانس معرفی و بازاریابی از مسیر شبکه های اجتماعی را از دست بدهید.

 

اشتراک:

نظرات بسته اند