یکی از مواردی که زمان برپایی فست فود نیاز به مشاور راه اندازی فست فود دارد تعیین قیمت غذا است. نرخ گذاری باید به گونه ای باشد که در آن همه چیز لحاظ شده باشد. تنها قیمت مواد اولیه تعیین کننده نیست تا بر اساس آن بشود نرخ گذاری کرد.
قیمت تمام شده راه اندازی فست فود ها
بهتر است موارد زیر هر کدام به صورت جداگانه محاسبه شوند. و نقشه ای کلی برای کسب و کارتان بکشید. اهدافی را تعیین کنید و از همان ابتدا قیمت ها را زیاد بالا نبرید.
مواردی که قبل از عرضه محصولات مشخص شده باشند از قرار زیرند:
ــ تعیین نقطه سر به سر
ــ تعیین قیمت تمام شده غذا ها
ــ تعیین سود حاصله از هر غذا
ــ تعیین استراتژی فروش

غذای فست فودی
زمان محاسبه قیمت تمام شده غذاها باید موارد زیر را در نظر بگیریم:
قیمت مواد اولیه غذا ها: بدون شک اصلی ترین مورد در تعیین قیمت غذای فست فود قیمت مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن است. اگرچه این روزها قیمت مواد اولیه روزانه تعیین می شود و قیمت ثابتی ندارد اما شما با کمی دقت می توانید فرمولی ثابت از قیمت ها را در آورید.
حقوق پرسنل: حقوق پرسنل و بیمه و سایر هزینه های جانبی را باید محاسبه و طوری به قیمت غذاها افزود که در نهایت اعتدال رعایت شود.
اجاره بها: اجاره نیز یکی دیگر از هزینه های بزرگ می باشد. بهتر است اجاره را نیز در قیمت تمام شده مواد غذایی خود محاسبه کنید.
هزینه قبوض: از جمله آب، برق، گاز و تلفن
هزینه های سربار: شوینده ها و لوازم بهداشتی و غیره
هزینه بسته بندی غذاها: البته هزینه بسته بندی در غذاهای ارسالی بیشتر خواهد بود.
اگرچه با احتساب این هزینه ها باز هم احتمال آنکه خطا رخ دهد وجود دارد. برای اطمینان از اینکه قیمت تمام شده به ضرر شما نخواهد بود بهتر است به قیمت غذاها حدود 20 درصد دیگر نیز بیافزایید. معمولا افراد کم تجربه فقط قیمت مواد اولیه را ملاک قرار می دهند که دراین صورت زیانی جدی خواهند دید.
4 دیدگاه
مرسی چه خوب بود این مطلب
پس واسه ایناس که بعضیا اینقدر گرونه
اینایی که هزینه بسته بندی ندارن پس چرا اینقدر گرونن
چقدر قیافه ی غذاها هیجان انگیزه. خیلی دلم خواست آقا نکنید این کار رو