چگونه در راه اندازی رستوران موفق باشیم؟
تجربه نشان داده که راه اندازی رستوران بی برنامه و بدون مشاوره، ضررهای مالی سنگینی داشته و با شکست مواجه می شود. بدون پشتیبانی یک شخص با تجربه و آشنا به تمامی اصول رستوران داری حتی با داشتن سرمایه مالی تمام نشدنی همیشه خطر افت کیفت غذا و تعداد مشتری در کمین شماست.
راه اندازی رستوران شاید آرزوی هرکسی باشد، اما هزینه ای که این آرزو دربر دارد، بسیار زیاد است و با سرمایه کم احتمال شکست شما بسیار بالاست. از سرمایه اولیه گرفته تا پرداخت دستمزد، هزینه بسیار زیادی از جیب تان خواهید داد، بدون اینکه سودی برایتان ایجاد شود. تخمین هزینه های مورد نیاز، یکی از نخستین گام ها برای شروع یک کار تجاری است.

راه اندازی رستوران
هزینه های اولیه
در ابتدا تمامی هزینه های راه اندازی رستوران اعم از هزینه های ثابت اجاره، بیمه ،مجوز ، نیروی انسانی و تمامی هزینه های متغیر مثل آب، برق ،مواد غذایی و … باید به طور دقیق برای مدت یک سال تخمین زده شوند و در طرح کسب. کار شما لحاظ شوند. سپس این هزینه ها باید با سرمایه شما مقایسه گردند.

راه اندازی رستوران
تهیه تجهیزات
تصمیم بگیرید که می خواهید وسایل آشپزخانه و تجهیزات رستوران را بخرید یا در صورت امکان، امانت بگیرید یا اجاره کنید. امانت گرفتن یا اجاره کردن، هزینه های اولیه را کمتر می کند و می توانید این امکان را داشته باشید که اگر تجارت تان رونق گرفت، سپس شروع به خرید وسایل کنید.
و هزینه های دیگری از قبیل مبلمان، طراحی داخلی، رومیزی و وسایل دستشویی خرید مجوزهای لازم و دستمزد کارگران…
البته هزینه لوگو،هزینه منو،هزینه تبلیغات و کوپن تخفیف،هزینه چاپ کارت ویزیت نیز در راستای جذب مشتری باید برآورد گردد.
تهیه سرمایه
بعد از اینکه به درستی تخمین زده شد با سرمایه شما مقایسه می گردد و مشخص می شود، که شما چه مقدار سرمایه کم دارید . برای پوشش این مقدار ممکن است چندین راه پیش رو داشته باشید. برای مثال شما می توانید از بانک ها وام بگیرید ، از دوستان و آشنایان خود مبلغی را قرض کرده و یا با شخص یا اشخاصی مشارکت کنید.

راه اندازی رستوران
اگر با شکست مواجه شدید ناامید نشوید.
اگر در راه اندازی رستوران خود با شکست مواجه شدید می توانید دوباره آن را راه اندازی کنید، برای اینکار بهتر است به سرعت دلیل این شکست را پیدا کنید.
با جستجو کردن نظرات مشتریان به انواع مختلف و اینکه در مورد رستوران شما چه فکر میکنند بتوانید نقاط ضعف رستوران را پیدا کنید. بهترین راه روراستی و صداقت است. شاید حقیقت تلخ باشد اما یکی از راههایی است که ممکن است شما را از شکست برهاند.
نظرات همیشه به این معنی نیست که کار شما مشکل دارد، اما اگر بیشتر نظرات منفی بود و همه در راستای یک دیگر بودند، بهتر است تا حداقل در وهله اول آن یک مشکل را برطرف کنید تا دوباره به کسب و کار خود برگردید.
حرف آخر
در آخر باید در هزینه های خود صرفه جویی کنید، یکی از عوامل زیادی که سرمایه شمارا بعد از هزینه کردن برای غذا به هدر میدهد پرسنل است. اگر فکر میکنید وجود برخی از پرسنل در برخی از روزها نیاز نیست آنها را به خانه بفرستید این به معنی اخراج نیست به این معناست که گاهی واقعاً به حجم زیاد پرسنل نیاز نیست.