نان شیرین صبحانه

0

صبحانه یکی از وعده های غذایی مهم است. اینکه صبحانه را چگونه و با چه خوراکی هایی سرو کنید هم بسیار مهم است.

ما امروز به شما پیشنهاد می کنیم میز غذاخوری چوبی آشپزخانه را، با نان شیرینی که خودتان با دستان پر مهر خودتان درست می کنید، زینت دهید.

با ما همراه شوید.

نان شیرین صبحانه

نان شیرین صبحانه

مواد لازم:

آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه

مخمر فوری دو قاشق چایخوری

شکر 6 قاشق غذاخوری

روغن مایع یک چهارم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

پودر هل نصف قاشق چایخوری

نمک دو قاشق چایخوری

آرد نان فانتزی حدود 4 پیمانه

طرز تهیه نان شیرین صبحانه

در ابتدا، آب ولرم را با مخمر فوری مخلوط کنید. سپس شکر، روغن مایع ، پودر هل و تخم مرغ همزده را به آن اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید.
سپس نمک را به همراه آرد نان فانتزی به مواد مخلوط شده تان اضافه کنید و ورز دهید.

تا جایی آرد را به مخلوط اضافه کنید که خمیر نرم و لطیف شود. دقت کنید که نباید خمیری که آماده می کنید سفت باشد.

خمیر هایی که چسبندگی دارند بهتره با میکسر ورز داده بشن در غیر اینصورت تا زمانی که چسبندگی آنزیاده با یه قاشق چوبی به هم بزنید.

سپس خمیر را درون ظرفی که از قبل کمی چرب کرده اید، قرار دهید و روی آن را با درپوشی، بپوشانید. سپس آن را در جایی گرم قرار دهید تا استراحت کرده و حجم پیدا کند.

بعد روی سطحی صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را روز آن بگذارید و به سه قسمت تقسیم کنید و ورز دهید. سپس لوله کنید و به شکل گیس بافت ببافید.

حال این کار را روی یک کاغذ روغنی انجام دهید و سپس سینی آن را روی سینی فر قرار دهید و دوباره صبر کنید تا استراحت کند و باز حجم بگیرد.
بعد روی آن را با یک عدد تخم مرغ کامل و یک قاشق آب رومال بزنید. برای انکه نان شما بوی تخم مرغ نگیرد، می توانید کمی هم وانیل درون مایه رومال نان بزنید.

بعد در صورت تمایل کنجد، سیاه دونه یا تخم خرفه بپاشید.

خمیر را در فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بگذارید. اگر ظرف آب داخل فر برای ایجاد رطوبت هم قرار دهید، بهتر است.

بعد از آنکه روی نان طلایی شد، آن را بیرون آورده و هنگامی که خنک شد ، برش زده و سرو کنید. نوش جان!

اشتراک:

نظرات بسته اند