یکی از فاکتورهای مهمی که در موقع طی کردن اصول راه اندازی رستوران باید به آن توجه داشت، برنامه ریزی برای مواردی ست که تصمیم دارید در منوی رستوران خود جای دهید.
در واقع این غذاها و نوشیدنی های داخل منو هستند، که فهرست تجهیزات مورد نیاز رستوران را تعیین می کنند و شما بسته به این که قرار است چه غذاهایی در منو جای داده و چه نوشیدنی هایی پیشنهاد دهید، تجهیزات ضروری آشپزخانه رستوران را خریداری می کنید.
نوشیدنی های منوی رستوران
اما در منوی یک رستوران پرطرفدار که قرار است مشتریان آن از هر سلیقه ای باشند، چه نوشیدنی هایی باید جای دهیم؟
به خاطر داشته باشید که رستوران های تراز اول حتما نوشیدنی های دست ساز و مخصوص به خود را دارند که مثل طعم غذاهای ویژه، مشتریان برای نوشیدن این نوشیدنی ها حتما باید به این رستوران بیایند.

بهترین منوی نوشیدنی رستورانی
وگرنه بطری های نوشابه یا قوطی های دیگر نوشیدنی ها را از سوپرمارکت ها و فروشگاه ها نیز می توان تهیه کرد.
شما به عنوان یک رستوران دار که می خواهید رستورانی متفاوت و در واقع یک برند رستورانی داشته باشید، حتما باید فکری به حال بخش نوشیدنی کرده و مواردی را به مشتریانتان ارائه دهید که برای آن ها و البته تمامی سلیقه ها جذاب باشد.
نکاتی در انتخاب نوشیدنی رستورانی
1- از ترکیب های جدید استفاده کنید
قرار نیست که حتما به سراغ نوشیدنی های دست ساز دیگر رستوران ها رفته و آن ها را عرضه کنید، البته این هم گزینه ای ست که همیشه روی میز قرار دارد. اما ترجیح می دهیم که شما یک یا چند نوشیدنی منحصر به فرد در منوی رستورانی تان داشته باشید که مشتریان تازه کنجکاو امتحان کردن آن باشند.

بهترین منوی نوشیدنی رستورانی
2- به نوشیدنی های کشورهای دیگر توجه کنید
اگر خودتان ایده ای تازه برای درست کردن نوشیدنی های جدید ندارید، می توانید به نوشیدنی های رایج در کشورهای دیگر نگاهی انداخته و یا از نوشیدنی های قدیمی و محلی ایران خودمان ایده بگیرید.
3- به تزئینات اهمیت زیادی بدهید
همان اندازه که تزئینات غذا در جذب مشتری و خشنودسازی وی تاثیرگذار است، تزئینات نوشیدنی نیز می تواند موجب تحریک اشتهای مشتریان شده و غذای بیشتری میل نمایند.
نوشیدنی هایی که با تکه های میوه تزئین شده و یا در لیوان های خاصی سرو می شوند، به حتم خوشمزه تر و گواراتر از همان نوشیدنی مشابه در یک جام ساده خواهند بود.

بهترین منوی نوشیدنی رستورانی
4- به تمامی سلایق احترام بگذارید
به یاد داشته باشید که هنوز برخی از مردم ترجیح می دهند که همراه چلوکباب همان نوشابه های کوکاکولا یا زمزم را بنوشند و هر آن قدر هم که نوشیدنی های رستوران شما جذاب و حرفه ای باشد، باز هم اصرار به نوشابه های سنتی دارند. به همین دلیل تمامی موارد فوق باعث نمی شود که نوشابه های بطری یا قوطی رایج را از منوی نوشیدنی های رستورانتان حذف کنید.