
رستوران ایتا
یکی از نیاز های اساسی بشر نیاز به غذا و خوراک است به همین دلیل بسیاری از کسب و کارها به راه اندازی رستوران ختم می شود. اگر قصد سفر رفتن داشته باشید مهمترین مواردی که باید از آن اطلاع دقیق پیدا کنید لیست رستوران های مقصد مورد نظر است.
همانطور که میدانید ذائقه و سلیقه ی هر شخصی در انتخاب غذا و همچنین محیط غذا خوردن متفاوت است. بعضی ها رستوران سنتی یا مدرن و شخص دیگری یک محیط خاص و متفاوت را انتخاب میکنند. حال ما میخواهیم یکی از عجیب ترین رستوران های دنیا را به شما معرفی کنیم که بیشتر برای افراد ماجراجو و پر هیجان جذاب و جالب است.
بی شک غذا خوردن در یکی از عجیب ترین رستوران های مقصد مورد نظر میتواند یکی از بخش های هیجان انگیز یک سفر باشد، پس در ادامه با ما همراه باشید.
رستوران زیر آبی و آکواریومی ایتا مالدیو را ببیشتر بشناسید.

رستوران ایتا
ساخت و محل قرار گیری رستوران ایتا
بدون شک مالدیو یکی از زیبا ترین سر زمین های دنیا است پس ساخت یک مکان خاص و زیبا مانند رستوران آکواریومی در آن دور از انتظار نیست. این آکواریوم با نام ایتا به معنی مادر مروارید ها نام گذاری شده است.
ساختمان اصلی این رستوران در سنگاپور ساخته شده است و با یک شناور طی ۱۶ روز آن را به مالدیو انتقال داده اند. ساختمان آکواریوم زیر آبی ایتا ۱۷۵ تن وزن دارد و در سال ۲۰۰۴ احداث و افتتاح شده است.
این مکان عجیب و زیبا در جزیره ی رانگالی و در عمق ۵ متری زیر آب های اقیانوس هند قرار گرفته است.

منوی رستوران ایتا
چگونگی دسترسی و هزینه های رستوران ایتا مادر مروارید ها
این رستوران عجیب و منحصر بفرد جز گران ترین و لوکس ترین رستوران های دنیا به شمار می آید که در اعماق اقیانوس هند قرار گرفته است.
برای دسترسی به این رستوران شما باید از وسیله ای به نام هواپیمای آبنشین استفاده کنید. این هواپیما با اتصال به آکواریوم شما را از طریق پله هایی مار پیچ که در اطراف آن مناظر بسیار زیبای انواع ماهی ها و مرجان های دریایی را میتوانید تماشا کنید به رستوران زیر آبی ایتا می رساند.
این رستوران در هر نوبت سرو غذا میتواند به ۱۴ نفر سرویس دهی داشته باشد ما در ادامه منوی غذایی آن را که ترکیبی از غذاهای بومی مالدیو و غذاهای غربی است را برای شما بیان میکنیم.
نهار
پیش غذا : پیش غذای ویژه – ماهی قزل آلا و خرچنگ
غذای اصلی : غذای فرانسوی – سینه مرغ پخته شده به روش کیسه ای
شام
پیش غذا : میگو با سس تار تار
غذای اصلی : خرچنگ با پاستا – استیک – مخلوط میوه – غذای فرانسوی
دسر ها
دسر نهار : کیک کدو تنبل
دسر شام : لوبیای بولیویای
هزینه ی نهار برای هر نفر در این رستوران زیر آبی ۳۰۰ دلار بوده و از ساعت ۰۰: ۱۱ تا ۳۰: ۱۴ سرویس دهی انجام میشود.
هزینه ی شام برای هرنفر در این رستوران ۴۰۰ دلار است و همراه بودن کودکان برای این وعده ی غذایی خلاف قانون است و از ساعت۳۰ : ۱۸ تا ۳۰: ۲۲ سرویس دهی انجام میشود.
جوایز کسب شده توسط رستوران آکواریومی و زیر آبی ایتا
غذا خوردن در یک رستوران عجیب میتواند یکی از مهیج ترین کارهای دنیا باشد که شما میتوانید آن را انتخاب کنید. شما در این رستوران تجربه ی زیبای غذا خوردن در کنار ماهی ها، کوسه ها و انواع مرجان دریایی را تجربه خواهید کرد. این رستوران به قدری عجیب و منحصر بفرد است که تاکنون سه جایزه مهم رستورانی را دریافت کرده است که در ادامه آنها را نام میبریم.
جایزه ی بهترین رستوران بین المللی سال ۲۰۱۷
جایزه ی بهترین پاتوق لوکس
جایزه ایجاد بهترین تجربه لوکس و خاص
سخن آخر
ما در این مقاله هدفمان معرفی یکی از عجیب ترین رستوران های دنیا بود که رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو را برای شما معرفی کردیم. حال شما میتوانید اگر فردی ماجراجو و کنجکاو هستید در سفر به جزیره ی رانگالی غذا خوردن سر سفره ی ماهی ها را تجربه کنید و لذت ببرید.