معرفی انواع تجهیزات رستورانی

0

در آشپزخانه رستوران ها و کترینگ انواع تجهیزات رستورانی مورد استفاده قرار می گیرد. بدون این تجهیزات نمی شود غذا را در تیراژ بالا و سریع تحویل مشتری داد. معمولا تولید کنندگان اینگونه تجهیزات تمام وسایل مورد نیاز برای یک آشپزخانه را تولید می کنند. بهتر است در صورت امکان تمامی تجهیزات رستورانی از یک برند انتخاب شود تا همخوانی داشته باشند و مهمتر از آن در صورت بروز مشکل سریع به آنها رسیدگی شود.

قیمت بهترین تجهیزات رستورانی در مقایسه با نمونه های بی کیفیت بالاتر است اما مدت زمانی که کارایی دارند و کیفیت کارشان این گرانی را جبران خواهد کرد. هم اکنون برندهای زیادی اینگونه تجهیزات را طراحی و تولید می کنند. با توجه به بودجه ای خرید می توان بین گزینه های مختلف حق انتخاب داشت.

در این مقاله تعدادی از تجهیزات رستورانی را معرفی خواهیم کرد.

بهترین تجهیزات رستورانی

دیگ چلوپز
از تجهیزات پخت رستوران می باشد که جهت پخت انواع برنج با کیفیت بالا در رستوران ها مورد استفاده قرار میگیرد.

ــ مجهز به شیر گاز ترموکوبل
ــ دارای درب دو جداره با عایق هوا
ــ دارای سوپاپ اطمینان مقاوم در برابر اسید و گازهای حامل احتراق
ــ دارای شیر تخلیه
ــ دارای دیگ با فوم پلی یورتان عایق و مقاوم سازی شده

اجاق گاز فردار
یکی از تجهیزات مورد نیاز رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی اجاق گاز فردار می باشد. از اجاق گاز فردار برای پخت خوراک ها و خورشت ها و پخت انواع ته چین استفاده می شود. اجاق گاز فردار از استیل ساخته شده و فر آن کاملا عایق بندی شده است. عموما اجاق گاز فردار در دو مدل ۴ و ۶ شعله ساخته می شود.

تجهیزات رستورانی

تجهیزات رستورانی

دیگ خورشت پز
دیگ خورشت پز جهت پخت انواع خورشت از طریق سیستم روغن داغ مورد استفاده قرار می گیرد.

ــ مجهز به شیر گاز ترموکوبل
ــ دارای درب دو جداره با عایق هوا
ــ دارای سوپاپ اطمینان مقاوم در برابر اسید و گازهای حامل احتراق
ــ دارای شیر تخلیه
ــ دارای دیگ با فوم پلی یورتان عایق و مقاوم سازی شد
ــ دارای عایق حرارتی پشم سنگ و عایق هوا جهت جلوگیری از پرت حرارتی و کاهش دما در محیط و داغ نشدن بدنه دیگ

تابه گردان
تابه گردان از تجهیزات رستورانی می باشد که ازآن جهت پخت انواع غذاها (سرخکردنی، آش، سوپ، خورشت، خوراک و انواع پلو)استفاده میشود.

ــ دارای بدنه تمام استیل
ــ قابل استفاده از گاز شهری
ــ داراى شیر گاز ترموکوبل
ــ دارای پوشش تفلون برای جلوگیری از چسبندگی غذا
ــ دارای شیر ورودی آب به دستگاه

دیزی پز
دیزی پز از تجهیزات پخت رستوران میباشد و برای پخت دیزی از آن استفاده می شود.

دیگ سرخکن سه جداره
دیگ سرخکن تمام استیل سه جداره جهت سرخ کردن انواع سبزی جات ،گوشت و ماهی مورد استفاده قرار میگیرد.

ــ دارای شیر تخلیه
ــ دارای کف مسطح جهت یکنواختی روغن در سرخ کردن
ــ قابلیت مونتاژ و دمونتاژ دیگ
ــ دارای عایق حرارتی
ــ جلوگیری از ضایعات مواد غذایی سیاه نشدن روغن، نسوز و نچسب

فر دمکن برنج
از فر دمکن برنج جهت پخت انواع غذاها و خوراک ها (ته چین،مرغ و …) در رستوران ها استفاده میشود.

بهترین تجهیزات رستورانی

بهترین تجهیزات رستورانی

گرمخانه ایستاده
برای گرم نگه داشتن انواع غذاهای پخته شده مانند برنج،کباب ،خورشت به مدت طولانی از گرمخانه استفاده میشود.

اجاق رومیزی
اجاق گاز رومیزی از تجهیزات پخت رستوران می باشد. اجاق رومیزی مناسب رستوران ها و کترینگ هایی است که فضای زیادی ندارند و نمیتوانند از اجاق های فردار استفاده کنند.اجاق رومیزی رستورانی در ابعاد و اندازه های مختلف ساخته میشود.

دستگاه سیخ شور کباب
سیخ شوی اتوماتیک جهت شست و شوی سیخ های کباب در رستوران و کبابی با حفظ بهداشت و صرفه جویی مصرف آب با ظرفیت شستن بیشتر از هزار سیخ در ساعت مناسب برای آشپزخانه صنعتی هتل و تالار پذیرایی و رستوران ها.

به منظور سهولت مشتریان خود در امر شستشوی سیخ های کباب و در جهت حفظ بهداشت و سلامت جامعه و صرفه جویی در مصرف آب این سیخ شورها کاربرد دارند.

ــ شستشوی تعداد ۱۰۰۰ سیخ در ساعت
ــ دارای شیر ورودی مجزا و خروجی جهت شستشو
ــ دارای مخزن مجزا جهت ریختن سیخ و شستشو
ــ کارکرد کاملا بی صدا
ــ دارای مخزن هگزاگونال جهت شستشوی کاملتر سیخها
ــ دارای کلید حفاظت از جان جهت ایمنی بیشتر اپراتور
ــ دارای زمان سنج شستشو

ترولی کارولایز پلاستیکی

ترولی کارالایز با دو سطل ترولی های کارلایل دارای دو سطل جانبی برای زباله و ظروف کثیف به همراه چرخ برای جابه جایی آسان ترولی کارلایز کاربرد های مختلفی در سالن پذیرایی و خط سلف سرویس دارد که می توان به جمع آوری ظروف کثیف از میز ها و حمل غذا اشاره کرد از محاسن ترولی عمومی می توان به سبک بودن استحکام و طراحی زیبا و کلاسیک آن اشاره نمود.

ــ ترولی پذیرایی پلاستیکی رستورانی سه طبقه سطل دار
ــ دارای چرخ های مقاوم و بدون صدا
ــ مناسب جهت سرو غذا و پذیرایی از میهمانان برای سرو انواع غذا و خوراکی
ــ ترولی شیک و کاملا پلاستیکی دارای سطل نظافت پلاستیکی
ــ دارای دو دسته پلاستیکی جهت جابجایی ترولی
ــ سه طبقه کاملا پلاستیکی محکم

یخچال کبابی ویترینی
یخچال کبابی ویترینی، با چهار درب شامل دو درب شیشه ای و دو درب کشویی برای کابینت زیر یخچال دارای بدنه استیل و موتور آلمانی سکاپ که یخچال ویترینی مناسب استفاده در سوپر مارکت، رستوران، کبابی، آشپزخانه صنعتی با امکان ساخت از جنس بدنه استیل طراحی شده.

ــ یخچال کبابی ۴ درب ۲ درب بالا ۲ درب پایین
ــ موتور پرقدرت دانفوس
ــ دو طرف شیشه
ــ یخچال کبابی یک مترو نیم موتور دانفس

اشتراک:

نظرات بسته اند