کسب و کارهای شکمی معمولا خوب جواب میدهند و کمتر با شکست مواجه می شوند. مردم هر چقدر هم خسیس باشند بلاخره قرار نیست از گرسنگی بمیرند و به شکمشان خرج می کنند. در کشور ما شرایط برای کسب و کارهایی مثل شغل ساندویچی بهتر است و مردم زیاد اهل رستوران و فست فود هستند.
چه یک ساندویچی در یک کوچه داشته باشید و یا یک فست فود یا رستوران زنجیره ای هر کدام به اندازه سرمایه گذاری که کرده اید درآمد زایی خواهند داشت و در صورتی که چند مورد اصلی را رعایت کنید همیشه مشتری خواهید داشت. برای برپایی یک ساندویچی محلی چند دست میزچوبی یا شیشه ای به همراه صندلی و یخچال و کمی تجهزیات دیگر می تواند شروع کار را استارت زند! بعد از آنکه از لحاظ مالی قویتر شدید و بودجه بیشتری به دست آوردید می توانید به مرکز شهر رفته و به جنگ رده بالایی های شهر بروید.
بیشتر بخوانید: عوارض رژیم لاغری که از آنها بی اطلاعید
مردم کشورمان هرچقدر هم اهل ماجراجویی نباشند در زمینه غذا و شکم گردی اینگونه نیستند و برای یافتن طعم و غذاهای جدید ماجراجویی می کنند. بیشتر هم به خاطر تبلیغات دهان به دهان سعی دارند تا هر جایی که میشنوند غذای خوبی دارد را برای یک بار هم شده بروند!
از این رو فست فودها سعی دارند تا با خلق طعم و غذاهای جدید به این نیاز مشتری پاسخ دهند و آنها را راضی نگه دارند. در یک ساندوچی پیشرفته اگر دقت کرده باشید هر چند وقت یک بار غذاهایی جدیدی به منو راه میابند.
راه اندازی یک فست فود و جذب مشتری به مراتب ساده تر از راه اندازی یک رستوران است. برپایی رستوران نیازمند؛ هزینه، فضای بیشتر، تجهیزات بیشتر و نیروی کار بیشتر است و مهمتر از همه مردم بیشتر به غذاهای فست فودی علاقه نشان می دهند تا رستورانی.
سه عامل ارزانی، خوشمزه بودن و سریع بودن باعث شده تا فست فودها به محبوبیت برسند.
مزایای شغل ساندویچی
شغل ساندویچی مزایایی دارد که باعث شده این همه مورد توجه قرار گیرد. یکی از مزیت هایی که به عنوان یک برگ برنده می توان از آن نام برد بازدهی زود هنگام یا درآمد روزانه است که موجب می شود تا ادامه کار ساده تر و با انگیزه تر پیش رود.
از آنجایی که فروش ساندویچ به صورت نقدی است و معمولا خرید مواد اولیه را هم می توان به صورت تسویه هفتگی یا ماهیانه انجام داد در واقع می شود گفت هیچ دغدغه ای برای تهیه مواد اولیه وجود ندارد. از طرفی صاحب ساندویچی وقتی میبیند که روزانه مقدار قابل توجهی درآمد دارد بیشتر انگیزه گرفته و به فکر گسترش و نو آوری می افتد، در واقع درامد روزانه عاملی محرک برای تلاش بیشتر است.
وقتی صاحب این نوع کسب و کارها ببینند روز به روز بر مشتری هایشان افزوده می شوند تلاششان بیشتر می شود. هر چند همه این درآمد برایشان نخواهد ماند و بخش بیشتر آن صرف اجاره مغازه، مواد اولیه، دست مزد پرسنل و … می شود اما بازهم اگر همه چیز اصولی باشد درآمد خوبی حاصل خواهد شد.

شغل ساندویچی
دیگر مزیتی که شغل ساندویچی دارد کارآفرینی است. معمولا در یک ساندویچی چند نفر که جتی از قبل هم اگر چنین تجربه ای نداشته باشند می توانند مشغول به کار شوند. اگر از جنبه کارآفرینی به ماجرا بنگریم ساندویچی ها از شغل های پیشرو در این زمینه هستند. هر فرد بیکاری می تواند در یک ساندویچی مشغول به کار شود و در مدت کوتاهی در کارش حرفه ای شود.
اگر کار یک ساندویچی درست باشد مثلا سه فاکتور مشتری مداری، قیمت مناسب و کیفیت مناسب غذا را داشته باشد نیازی به تبلیغات و هزینه های هنگفت در این زمینه ندارد. خودش مشتری ها برایش تبلیغات دهان به دهان که هنوز هم جزو موثرترین هاست را انجام می دهند.
اگر توجه کنید همه ما بارها بدون اینکه صاحب رستوران یا کسب و کاری از ما بخواهد تبلیغات دهان به دهان انجام داده ایم. وقتی از غذا، کالا یا خدماتی خوشمان بیاید و آنرا عالی بدانیم به صورت ناخودآگاه آنرا به اطرافیان و دوستان و همکاران پیشنهاد می دهیم و این خودش بهترین شرایط برای دیده شدن یک کسب و کار است.
معایب شغل ساندویچی
اما هر چقدر هم یک کسب و کار یا شغل مزیت داشته باشد باز هم معایب و محدودیت هایی دارد که امکان دارد همین موارد دلیلی شوند تا از ادامه کار منصرف شوید.
یکی از مواردی که در شغل ساندویچی بسیار دست و پا گیر و پر دغدغه است سلامت و بهداشتی بودن غذا و محیط در هر زمانی است. به خوبی می دانید که مواد اولیه ساندویچ ها استعداد خوبی برای مسموم کردن دارند. در صورتی که به دستی نگهداری و آماده نشوند به راحتی می توانند هر کسی را راهی بیمارستان کنند. از این رو سلامتی مشتری دغدغه ای است که همواره باید با آن دست و پنجه نرم کرد.
نداشتن تعطیلات و ساعات کاری زیاد از دیگر سختی های این حرفه و کسب و کار است. معمولا کسانی که در ساندویچی کار می کنند محکوم به ساعات کار زیاد و خستگی هستند. اگر ساندویچی در مکانی توریستی یا مرکز شهر باشد حتی روزهای تعطیلی هم باید خدمه مشغول کار باشند چون معمولا در این روزها مشتری بیشتری وجود دارد.
اگر فکر می کنید از پس ساعات کار طولانی بدون تعطیلات بر میایید باید نظافت و آراستگی خودتان را هم به این موارد اضافه کنید. باید در هر شرایطی تمیز و مرتب و کاملا بهداشتی و در کنار همه اینها با مشتری ها خوش برخورد باشید. فراموش نکنید شما حق بحث ندارید و همیشه حق با مشتری است!