دورکاری که شکل جدیدی از کسب و کار است بیشتر در بین نسل جوان رواج یافته و هر کاری را که بشود از راه دور و به صورت آنلاین انجام داد در این دسته قرار می گیرند. افرادی که به دنبال کاریابی هستند بعنوان یکی از شغل های مناسب سراغ دورکاری می روند.
البته دورکاری نسبت به شغل ثابت و رسمی مزای و معایبی دارد اما کارشناسان مزایای دورکاری را بیشتر از معایبش میدانند.
بررسی مزایای دورکاری
کاریابی سریع: دورکاری نه تنها برای خود فرد، بلکه برای شرکت ها نیز مزایای فراوان دارد. از این روی تقاضا برای دورکاری، زیاد و شرایط کار نیز آسان تر از استخدام است. در دورکاری سهولت استخدام و سرعت آغاز به کار بیشتر است.
آغاز آنی: به محض پیدا کردن اولین مشتری، می توانید کار خود را آغاز کنید. وقتی در جایی استخدام می شوید ممکن است از روزی که استخدام شما تایید می شود تا روزی که سر کار می روید چند هفته ای فاصله بیفتد.
مقرون به صرفه بودن: هزینه های اولیه دورکاری، کم هستند. بیشتر کارها را می توانید صرفا با یک کامپیوتر، اینترنت و چند نرم افزار انجام دهید. حتی اگر بخواهید کار خود را توسعه دهید، لازم نیست زیاد خرج کنید. می توانید یک وب سایت برای خود درست کنید.
برنامه آزاد: وقتی دورکار هستید، اختیار زندگی تان دست خودتان است. لازم نیست حتما ساعت خاصی بیدار شوید و مدت مشخصی کار کنید. اگر حوصله کار ندارید، می توانید فیلم تماشا کنید.
شما کارفرما را انتخاب می کنید: وقتی دورکاری را تازه آغاز کرده باشید، ممکن است برای هر کسی کار کنید. اما پس از مدتی که رشد کردید و اعتبارتان زیاد شد، شما می توانید کارفرما را برگزینید و یا حتی اخراج کنید.

معایب دورکاری
معایب دورکاری
ساختن گروه مشتریان: ساختن و یافتن گروهی از مشتریان که بتوانید با تکیه بر پروژه های آن ها به وضعیت اقتصادی پایداری برسید، زمان بر است. شما باید برای مشتریان خود فرد معتبر و قابل اعتمادی باشید. این اعتبار و اعتماد در نهایت منجر به ایجاد شبکه ای از مشتریان می شود که شما را به عنوان یک گزینه خوب برای انجام کارهای خود می بینند.
بی نظمی های ناخواسته: وقوع بی نظمی های ناخواسته که گاهی بسیار زمان بر هستند، از مشکلات همیشگی دورکاری است. مثلا سر رسیدن میهمان یا اتفاقات موجود در خانه …