مزایا و معایب کار در خانه

1

جستجوی دورکاری و کار کردن از خانه یک رویا برای بسیاری ست. اما این رویای شیرین هم دارای مشکلاتی مخصوص به خود می باشد.

سی اس وب به مزایا و معایب کار از خانه می پردازد.

حرفه ای ها بیشتر و بیشتر به دنبال ایجاد تعادل میان کار و زندگی هستند و امروزه شرکت های بیشتری در هنگام اتخاذ سیاست، انعطاف پذیری پررنگ تری از خود نشان می دهند.

به واقع فرستادن برخی از مشاغل به درون خانه ها همان اندازه که برای کارمندان جذاب و شیرین است، برای کارفرما نیز سوددهی افزاینده ای داشته و هزینه ها را به اندازه ی قابل توجهی کاهش خواهد داد.

جنبه های مختلف دورکاری

جنبه های مختلف دورکاری

به ویژه زمانی که کارفرما تعدادی از کارمندان ثابت خود را به خانه فرستاده و شرایطی را فراهم می کند که این نیروهای کار از خانه مسئولیت های خود راپیگیری کنند، کارکنان این را یک روش ایده آل برای باقی ماندن در نیروهای کار سازمان یافته و همچنان به کار خود ادامه می دهند.

در نتیجه به موازات حفظ تمام مزایای ملموس عضوی از یک شرکت بودن، به همراه مزایای کار در خانه شامل حال این افراد خواهد شد.

با کار در منزل شما از شر بسیاری هزینه هایی که رفتن به محل کار، برایتان ایجاد کرده خلاص می شوید. این هزینه ها شامل رفت و آمد، استهلاک خودرو شخصی ( در صورتی که از خودرو شخصی استفاده کنید)، مصرف سوخت، لباس و کیف و کفش، تنظیم کردن مراقبت از کودکان در صورتی که کودکی در منزل داشته باشید و… می شود.

جنبه های مختلف دورکاری

جنبه های مختلف دورکاری

اما مواردی که در هنگام دورکاری باید به آن ها توجه داشته باشید.

انعطاف پذیری

این فقط مربوط به زمان بندی نیست. گرچه انعطاف پذیری برای تعیین ساعات کاری خود تا حدودی مهم ترین جنبه ی دورکاری ست. اما اضافه بر این شما می توانید محیط، میزان روشنایی، دما، نوع پوشش و همه چیز دیگر را بنا به میل شخصی تان تنظیم کنید. اساسا در چهارچوبی که مورد نظر شماست کار می کنید و این باعث می شود که شادتر و پربارتر باشید.

حواس پرتی کمتر

زمانی که با دورکاری در منزل خود مشغول به انجام مسئولیت های شغلی تان هستید، عوامل مزاحمی که می توانند گاه و بیگاه موجب حواس پرتی شما شوند وجود خارجی نداشته و فرصت این را پیدا می کنید که با کمترین سطح مزاحمت به کار خود مشغول باشید.
با قطع کردن صدای زنگ تلفن خانه شرایط حواس پرتی به حداقل رسیده و در آرامش کامل به کار می پردازید.

نزدیکی به خانه و خانواده

برای بسیاری نزدیکی فیزیکی به خانواده و راحتی در خانه به شدت آرامش بخش است. به خصوص برای والدینی که کودکی در خانه دارند، کار در منزل در کنار امکان مراقبت از کودکان و نزدیکی به آن ها یک امکان عالی و بی نظیر به نظر می رسد.

این مساله در مراقبت از سالمندان نیز کاملا صدق می کند. به همان مناسبت افرادی که در خانه سالمندی نیازمند مراقبت دارند نیز از دورکاری بیش از سایرین استقبال خواهند کرد.

استرس کمتر

استرس رفت و آمد، استرس دیر رسیدن، استرس مرخصی و… در هنگام دورکاری اضطراب هایی کاملا منتفی شده هستند. البته شما استرس های دیگری را که به نوعی تازه هستند با کار در منزل تجربه خواهید کرد، اما این استرس ها دیگر جایی ندارند.

محیط های کاری غیر دوستانه دیگر تاثیری روی شما نداشته و نگران روابط تیره و تار با همکار مستقیمتان نخواهید بود.

بهره وری بیشتر

حرفه ای ها اغلب از شادمانی و کارایی بیشتری برخوردار هستند. شما به دور از استرس ها و خستگی های محیط کار به طور مستقل در محدوده و قلمرو مورد نظر خودتان به کار پرداخته و با سرعت برتری پیش خواهید رفت.

سلامتی بالاتر

بسته به این که محل کارتان تا چه اندازه از خانه دور باشد، ممکن است روزانه زمانی بین یک ربع ( در خوش بینانه ترین حالت) تا سه ساعت را در ترافیک رفت و آمد به سر برید. این در سلامت جسمی و روحی شما تاثیر به سزایی خواهد گذاشته و ذهن و جسمتان تحت تاثیر فشار قرار می گیرد.

باید بدنی ورزیده و ذهنی قوی داشته باشید، تا در طی این رفت و آمدها از فرسودگی زودهنگام در امان بمانید.

اما در هنگام دورکاری دیگر خبری از فشارهای فیزیکی و روانی نبوده و اوقات آرام تری پیش روی دارید.

تعادل کار و زندگی

معمولا می گویند که با کار در منزل تعادل بهتری بین کار و زندگی خود برقرار خواهید کرد. البته این کاملا بستگی به مهارت شخص و افرادی که با وی زندگی می کنند دارد که تا چه اندازه بتواند و موفق شود تا بین کار و زندگی شخصی اش خط مرزی کشیده و تعادل معنی داری برقرار سازد.

اما معیاب دورکاری

انزوا و تنهایی نخستین عیب دورکاری تنهایی و انزوایی ست که پس از چند مدت به سراغتان خواهد آمد. اغلب افرادی که در خانه اشتغال دارند، رفته رفتهاز تنهایی و انزوا شکایت می کنند.

ممکن است برخی از آن ها افسردگی را تجربه کرده و برای قرار گرفتن میان جمع و رفت و آمد بین مردم مشتاق تر باشند.

سختی تفکیک بین کار و زندگی

وسوسه ی مشارکت در امور خانه و خانواده وقتی در خانه مشغول به کار هستید، همیشه همراهتان خواهد بود. ممکن است محیط کاری خود در منزل را کاملا مجزا ساخته و در اتاقی در بسته مشغول به کار باشید، اما همچنان وقتی صدای صحبت کردن اعضای خانواده به گوش می رسد، برای شرکت در

بحث و احیانا دخالت کردن وسوسه ای دائمی همراه شما خواهد بود.

این امور می توان به مراقبت از کودکان، تمیزکاری خانه، خرید کردن روزانه، پخت و پز، امور مالی خانه، و… بسط پیدا کند.

کار پایان نمی یابد

در هنگام دورکاری وسوسه ی کار بی وقفه را خواهید شناخت. ممکن است شما بی آن که وقت استراحت برای خود در نظر بگیرید، پیوسته با فکر این که زودتر پروژه ها را به پایان رسانده و یا نتایج ارزنده تری به دست بیاورید، انتظار زیادی از خود داشته و ساعات کار بی وقفه و طولانی را ادامه می دهید.

در نهایت لازم به ذکر است که کار در خانه چیزی نیست که همه به راحتی از پس آن بربیایند. برای موفقیت در این راه نیازمند فداکاری، انگیزه ی بالا، پشت کار و نظم و انضباط بسیاری هستید.

اشتراک:

۱ دیدگاه

  1. مینو جعفری در

    حتی اگر معایبی داشته باشه همین که می تونی قشنگ برای خودت بگیر ی و بخوابی و مجبور نیستی که توی این ترافیک از این سر شهر بری اون سر شهر بازم خودش خیلی حسن بزرگی هستش. تمام ایرادات رو می پوشونه این حسن