غذاهای هندی معروفند به تند بودن و آتشین بودن. یعنی مسافرانی که با خرید تور هند نوروز 97 به این کشور سفر می کنند، یا باید مزاجشان به غذاهای تند عادت داشته باشد یا اینکه فکری به حال خود بکنند و رستورانهایی پیدا کنند که کمتر غذای تند سرو می کنند.
خب، اگر شما هم جز علاقه مندان به غذاهای تند و تیز هستید، به شما پیشنهاد می کنیم، این غذای هندی خوشمزه را که مرغی تند است را در
ست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مرغ تندوری
برای تهیه ی مرغ تندوری به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ تندوی، غذای هندی در تور هند نوروز 97
مواد لازم :
ماست200 گرم
زنجبیل تازه، رنده شده یک قاشق غذاخوری
سیر، له شده یک قاشق غذاخوری
رب تندوری یک قاشق غذاخوری
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) ½ قاشق چایخوری
زیره2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا½ قاشق چایخوری
ران و سینه مرغ یک کیلوگرم
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
ماست200 گرم
نعناع، درشت خرد شده یک دسته کوچک
گشنیز، درشت خرد شده یک دسته ک
پیاز کوچک، درشت خرد شده½
گوجه فرنگی، درشت خرد شده یک عدد
دانه انار خشک، آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی,نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
اول از همه، کاسه ای آورده و درون آن تمامی مواد به غیر از مرغ را ریخته و هم بزنید تا یکدست مخلوط شوند. سپس تکه های مرغ را درون ظرف ریخته و هم بزنید تا مواد به خودر یکدیگر بروند. آن را برای مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا مواد حسابی به خورد مرغ بروند.
در این فاصله، سس نعناع را درست کنید. برای این کار، مواد را درون مخلوط کن بریزید و به اندازه دلخواه، پودر چیلی و نمک به آن اصافه کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را در بالاترین درجه ی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مرغ را برای مدت 20 دقیقه درون آن قرار دهید و حرارت را تا 120 درجه ی سانتی گراد پایین آورید تا به آرامی بپزد. در نهایت مرغ را با سس نعناع سرو و نوش جان کنید.