مدیریت کافی شاپ به زبان ساده

0

راه اندازی کافی شاپ مانند راه اندازی فست فود، رستوران یا آشپزخانه که نیازمند خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و سایر وسایل پذیرایی از مشتری است تجهیزات خاص خود را می طلبد.

برنامه ریزی، کشیدن نقشه کار، یادداشت وسایل لازم برای شروع و در نهایت تخمین بودجه مورد نیاز برای راه اندازی مهمترین بخش شروع هر کاری است و راه اندازی کافی شاپ هم از این قاعده مستثنی نیست.

همه بودجه تان را خرج نکنید!

اگرچه نمی شود یک کافی شاپ را بدون تجهیزات راه اندازی کرد. اما سعی کنید همان ابتدا همه بودجه خود را صرف خرید وسایل نکنید. راه های دیگری هم وجود دارد مثلا برای یک مدت یک کافی شاپ که تعطیل شده را با تجهیزاتش اجاره کنید و یا اینکه میشود این تجهیزات را دست دوم خرید. اگر یک وسیله سالم باشد چه اشکالی دارد که آنرا دست دوم خرید؟

دانش تان را افزایش دهید

اگر هیچ تجربه ای در کافی شاپ ندارید بهتر است قبل از هر کاری پیچ و خم کار را بیاموزید. قرار است شما انواع مختلف قهوه را به مشتری بدهید و هم چنین با افراد مختلف رو برو شوید بهتراست دانشتان را در این عرصه بیشتر کنید. استاد بودن در تهیه قهوه میتواند همان برگ برنده ای باشد که رقبایتان ندارند! در صورت امکان یک نفر استادکار را استخدام کنید و یا اینکه خودتان یک جایی شاگردی کنید.

مدیریت کافی شاپ

مدیریت کافی شاپ

از کافه های مختلف بازدید کنید

مثلی وجود دارد که می گوید کسی خوب می تواند بنویسد که کتاب های زیادی خوانده باشد! در مورد کافی شاپ هم می شود اینگونه گفت که کسی می تواند کافی من خوبی شود که کافه های بسیاری دیده باشد. سعی کنید که از هر رقیب نکته ای بیاموزید تا از نیاز مشتری را درک کنید.

در این کافی شاپ ها با دیگر مشتریان صحبت کنید و نکات مثبت و منفی را یادداشت کنید. زمانی میتوانید انتظار مشتری را برآورده کنید که دقیقا بدانید او چه می خواهد.

منو را هوشمندانه انتخاب کنید

کسانی که به کافی شاپ شما می آیند بدون شک هدف اصلی آنها خوردن یک فنجان قهوه یا نوشیدنی سرد است. شما اگر بخواهید در خیابانی که چند ساندویچی بزرگ وجود دارد ساندویچ هم سرو کنید موفقیت چندانی نخواهدی داشت پس پا در کفش دیگران نکنید و محصول خاص خودتان را بفروشید. اگر شما تها روی یک هدف متمرکز شوید زودتر به نتیجه میرسید تا چند هدف.

اشتراک:

نظرات بسته اند