به هر شهر و یا کشوری که سفر کنید، یک غذای معروفی در آنجا طبخ میشود که به عنوان نمادی از آن شهر و کشور، به مسافران پیشنهاد میشود که حتما مزه مزه کردن آنها را امتحان کنند. روزیاتو در بخشی از اخبار خود از محبوبترین غذاهای خیابانی که در کشورهای مختلف سرو میشود خبر میدهد. در ادامه ی مطلب با ما همراه شوید.
به مالزی، کشور سرسبز و بسیار زیبا، که بروید، نوعی سوپ در رستورانهای معروف و غیر معروف سرو میشود که آسام لاکسا نام دارد. این سوپ نوعی سوپ دریایی است که از تمبر هندی در آماده سازی آن استفاده میشود. ادویه های مخصوصی که به این سوپ میزنند بر محبوبیت آن افزئده است.
اندونزی از جمله کشورهای بسیار زیباییست که آداب و رسوم خاصی دارد. از آداب و رسوم آن که بگذریم، به غذایی به نام Sate Maranggi میرسیم که از گوشت چرخ کرده ی گوساله درست میشود . آنها این گوشت را روی آتش کباب میکنند و به همراه سالاد چیلی، سرکه و گوجهفرنگی سرو میکنند.
چنانچه با تورهای تایلند به این کشور سفر کرده باشید، با املت دریایی مخصوص این کشور به نام Hoy Tord آشنایی دارید. این املت از ترکیب دو نوع آرد، لیموترش و آب درستشده و با تخممرغ پخته میشود. میگو ، ماهی مرکب و صدف دریایی نیز از جمله مخلفاتیست که به این املت اضافه میشود. برای سرو این املت از دورچین های گشنیز، نخود فرنگی، پیازچه، فلفل و سس ماهی استفاده میشود.

آسام لاکسا

Sate Maranggi

Hoy Tord