برای طراحی دکوراسیون رستوران، فست فود و کافی شاپ لازم است معیارهای مختلفی را در نظر بگیرید. استفاده بیش از حد از انواع وسایل کافی شاپ یا رستوران می تواند نتیجه معکوس داشته باشد و به جای آنکه فضایی ساده و شیک پدید آورد باعث خستگی مشتری شود!
منعطف بودن و حذف موارد غیر ضروری
منعطف بودن در دکوراسیون داخلی رستوران های کوچک با استفاده از دیوارهای متحرک یا پارتیشن ها مقدور می باشد. به کمک تجهیزات پارتیشن بندی امکان اجرای طرح های مختلف و همچنین جداسازی فضاها بدون هدر رفتن بخش اعظمی از آن به سادگی قابل اجراست.
در مدل های جدید رستوران سادگی را می توان به روش های مختلفی اعمال کرد. سادگی منو کمک می کند تجهیزات آشپزخانه کمتری مورد نیاز باشد و این موضوع آشپزخانه ای ساده را ایجاد می کند. در چنین شرایطی خدمه بهتر می توانند فضای رستوران یا کافی شاپ را مدیریت کنند.
شما همچنین می توانید تنظیمات میزها را به طور ساده انجام دهید تا صندلی راحت تر و سازمان یافته تر باشد. سعی کنید مشتری و خدمه آسان ترین تردد را داشته باشند.
رعایت اصول اولیه در طراحی رستوران و کافی شاپ
احتمالا شما نیز از قبل یک مفهوم برای رستوران خود دارید که برای تحقق آن لازم است اصول اساسی آنرا دنبال کنید.
طرح شما هرچه که باشد لازم است تا موارد زیر را در آن بگنجانید و مطابق اصول اولیه طرح مورد نظر را پیاده سازی کنید؛ انعطاف پذیری در طراحی دکوراسیون، انعطاف پذیری توانایی برنامه ریزی برای انطباق با نیازهای مختلف مشتریان، خدمه و عملیات است. تطبیق فضا با منوی مورد نظر.

طراحی دکوراسیون رستوران مدرن
ایجاد دیاگرام قبل از اجرای طرح
از مهمترین عوامل در دستیابی به زیباترین دکوراسیون رستوران مدرن این است که یک دیاگرام ایجاد کنید، این کار به شما کمک می کند که در دکوراسیون داخلی رستوران مشخص کنید چه چیزی در کجا قرار دارد تا بتوانید طراحی کارآمد و زیبا را به پایان برسانید.
در اینجا چند نکته در نظر گرفته شده است که به درک بهتر موضوع کمک می کند؛ حرکت کارمندان از یک بخش از آشپزخانه به دیگری. جریان انتقال ظروف از طریق سیستم شستشوی ظرف و برگشت به منطقه خدمات. جریان مشتریان از ورود به سالن کاکتیل و یا اتاق غذاخوری اصلی. جریان مواد برای به حداقل رساندن ترافیک عبور از اقلام کثیف و اقلام تمیز بهداشت به غیر از استفاده از مواد غیر خورنده برای سطوح کار، یکی از چیزهایی که باید به یاد داشته باشید این است که فضای سطل زباله را برای دفع آسان زباله تنظیم کنید.
راحتی و آسایش در طراحی دکوراسیون رستوران مدرن
راحتی و آسایش مشتری و خدمه یکی از اصول اولیه طراحی است که مورد توجه طراحان قرار می گیرد. استفاده از کاناپه رستورانی و موارد مشابه می تواند تا حد بالایی آسایش مشتری را فراهم سازد.
به یاد داشته باشید که اکثر مشتریان تمایل دارند جاذبه ای دلپذیر در طراحی رستورانی که بخشی از زمان خود را در آن صرف می کنند ببینند. به همین ترتیب، اطمینان حاصل کنید که صندلی هایی با یک ساختار، مانند یک دیوار، حداقل در یک طرف داشته باشید. شما همچنین می توانید با استفاده از صندلی های کاربردی و همچنین صندلی های راحتی دکوراسیون رستوران، بخش های مختلف رستوران را با هم ترکیب کنید.
لوکس بودن را در عین سادگی اجرا کنید
سعی کنید در زمان طراحی از عناصر دکوراسیون رستوران یا انواع وسایل کافی شاپ بیش از حد استفاده نکنید. لوکس لبودن به معنای شلوغی و در هم ریختگی نیست.
فضاهای مدرن و لوکس معمولا بسیار ساده و کم عنصر طراحی میشوند. سعی کنید طوری فضا را بیارایید که مشتری بعد از یک بار مراجعه احساس خستگی نکند بد نیست بدانید چشم ها هرچقدر در یک محیط تصاویر و اشیای بیشتری ببینند مغز زودتر خسته میشود و احساس بی حوصلگی به سراغ فرد می آید.

رستوران مدرن
جذب مشتری با طراحی کلاسیک
در طرای و اجرای دکوراسیون رستوران ایتالیایی، یا رستوران فرانسوی، چینی، هندی و یا کلاسیک نه تنها مشتریان تحت تاثیر فضا قرار خواهند گرفت، بلکه اگر تغییر لوازم و مبلمان آنها آن را راضی کرده باشد، بدون شک برای تجربه آن فضا دوباره باز خواهند گشت.
غذای فوق العاده، خدمات فوق العاده، و یک فضای جذاب و محیطی مشتریان جدید را جذب می کند. این سه عنصر نیز به شما کمک می کند تا یک پایگاه مشتری وفادار ایجاد کنید.
قیمت ها تعیین کننده اند!
اگر همه معیارها برای طراحی دکوراسیون داخلی رستوران، کافی شاپ یا فست فود را رعایت کردید و یک فضای مدرن و شیک در عین سادگی فراهم آورده اید نیمی از مسیر موفقیت را طی کرده اید. نیم دیگر مربوط به کیفیت غذا و خدمات و همچنین قیمت آنها می باشد.
سعی کنید همیشه قیمت منصفانه ای داشته باشید. مشتری ها معمولا هرچقدر هم پولدار باشند باز هم از اینکه پول بیشتری از سایر مکان ها پرداخت کنند ناراضی هستند. از طرفی اگر قیمتی بسیار پایین تر از رقبا داشته باشید باز هم مشتری فکر می کند کیفیت خدمات و غذای شما پایین است. پس بهتر است قیمتی منصفانه داشته باشید و همچنین از طرح های تشویقی نیز استفاده کنید.