چنان چه می خواهید در کنار صرف یک غذای خوشمزه، وزن هم کم کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که به این شکل، گل کلم را سوخاری کنید.
در واقع بهتر است بگوییم که گل کلم سوخاری، نوعی پیش غذا است. پل کلم ضمن کاهش وزن، می تواند از رشد سرعی سلول های سرطانی جلوگیری کند و هضم غذا را بهتر کند و از بروز انواع آرتروز جلوگیری کند، همچنین می تواند دردهای مزمن خاص روده را کاهش دهد.
در ادامه ی مطلب با ماه همراه شوید و طرز تهیه ی این خوراک را آموزش ببینید.

طرز تهیه گل کلم سوخاری
طرز تهیه گل کلم سوخاری برای کاهش وزن :
در ابتدا گل کلم متوسطی را آورده و آن را به قطعات کوچک خرد کنید و بشویید.
سپس قابلمه ای آورده و درون آن آب و نمک و گبریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. اما دقت کنید که گل کلم ها له نشوند. چرا که بافت ظریف آن نیازی به پخت زیاد ندارد.
سپس دو عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و در یک قابلمه کوچک مانند شیرجوش تا نصف روغن مایع مخصوص سرخ کردنی بریزید بگذارید حسابی داغ شود.
بعد از اینکه گل کلم ها نرم شدن، در آبکش بریزید. بعد در یک ظرف مناسب یک لیوان آرد سوخاری بریزید اگر از پودرهای آماده استفاده میکنید که نیازی نیست چیزی به آن اضافه کنید. اما اگر خودتان میخواهید پودر سوخاری درست کنید؛ نان های باگت که بیات میشوند را دور نریزید.
حال باید آنها را برای مدتی درون سینی بچینید تا خوب خشک شوند. سپس آنها را آسیاب کنید و به آن طعم دهنده مثل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، ادویه و زنجبیل یا هر ادویه دلخواه دیگری اضافه کنید.
بعد از نرم شدن گل کلم ها، آن ها را درون آبکش ریخته و کمی خنک کنید و صبر کنید تا آب آن ها گرفته شود. حالا به ترتیب گل کلمها را اول در تخم مرغ، سپس در آرد سوخاری و در انتها داخل روغن خیلی داغ شده بریزید و اجازه بدهید سرخ شوند.
حال آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود. در نهایت انها را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید و با مقداری سبزیجات تزئین کنید.
به عنوان سس این غذا می توانید از شوید تازه ی خرد شده را به همراه یک حبه سیر له شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را با نصف لیوان سس مایونز مخلوط کنید و در کنار گل کلم سرو کنید.