فیلترینگ و رفع فیلترینگ سایتهای کاریابی آنلاین!

0

چند سالی است افراد جویای کار به لطف فناوری به راحتی از طریق اپلیکیشنها و سایتهای کاریابی خود را به بازار کار معرفی کرده و در کوتاه ترین زمان موقعیت شغلی مناسب را پیدا می کنند. تنها کافی است در برترین سایت کاریابی ثبت نام کرده و منتظر موقعیتهای شغلی مناسب خود باشید که به شما معرفی می شوند.
اما این روزها پس از فیلترینگ و رفع فیلترینگ تلگرام، خبر دیگری مبنی بر فیلتر شدن برخی سایتهای کاریابی حتی برترین سایت کاریابی حسابی سر و صدا به پا کرده است.

فیلترینگ سایت کاریابی آنلاین

فیلترینگ سایت کاریابی آنلاین

با وجود محبوبیت سایتهای کاریابی آنلاین، اخیرا برخی از آنها بنا به دلایلی فیلتر شده اند. در مطلب “فیلترینگ کاریابی های آنلاین” به این موضوع داغ اشاره کردیم.

متاسفانه در میان سایتهای فیلتر شده هم سایتهای بدون مجوز و هم سایتهای دارای مجوز مشاهده می شوند که وزارت ارتباطات و فناوری در حال پیگیری این موضوع است.

وزارت ارتباطات و فناوری در این رابطه گفته، سیاست کلی اش حمایت از تمامی کسب‌ وکارهایی است که در چارچوب قانون و مبتنی بر قواعد بازار خدمت‌ رسانی می‌ کنند.

در این راستا رسول سراییان، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار کرد: طی تماس با مسئولین برخی از این سایتها مشخص شد که برخی از آنها با وجود داشتن مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دچار فیلترینگ شده اند.این وبسایتهای کاریابی انلاین با وجود مجوز از سوی دادستانی کل کشور پیامی مبنی بر مسدود سازی دریافت کرده اند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص این اقدام گفت: به دنبال مسدود سازی برخی سایتهای کاریابی با دبیرخانه ی کارگروه تعیین مصادیق دادستانی کل کشور تماس گرفته و مشخص شد که این اقدام ناشی از درخواست رسمی وزارت کار و امور اجتماعی برای انسداد ارائه ‌دهندگان خدمات غیرمجاز کاریابی بود که در قانون برای این اقدام جرم پیش‌بینی ‌شده است.

دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت ارتباطات برای حل این مسدودسازی گفت: با هماهنگی ‌های صورت گرفته از سوی دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات با دبیرخانه ی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مقرر شد تا زمان اصلاح‌ نامه ی وزارت کار این  سامانه‌ ها و وبگاه ‌های ارائه‌ دهنده ی خدمات کاریابی آنلاین به فعالیت خود ادامه دهند.

به گفته ی سراییان در همین راستا جلسه ‌ای با آقای منصوری، معاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی برگزار شده که طی این جلسه مقرر شد تا طی نامه ‌ای به دبیرخانه ی مذکور اعلام شود که برای ارائه‌ دهندگان خدمت بدون مجوز مهلت سه ‌ماهه برای اخذ مجوزهای لازم در نظر گرفته شود.

در این میان در صورتی که مدیران سایتها برای دریافت مجوز اقدام نکنند، برخورد و اقدامات قانونی با آنها صورت می پذیرد. همچنین دارندگان مجوز رسمی کماکان مورد حمایت دولت برای ارائه خدمات قانونی قرار می گیرند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تأکید بر حمایتهای وزارت ارتباطات از کسب ‌وکارهای آنلاین که در راستای قانون به ارائه ی خدمت می‌پردازند گفت : ما تلاش می ‌کنیم تا فرصت توسعه ی کسب ‌وکارهای آنلاین در تمامی بسترهای الکترونیکی و مجازی کشور را برای فعالان این عرصه فراهم کنیم و تمامی ظرفیتهای لازم را برای اشتغال جوانان و رشد استارتاپ های حوزه فناوری اطلاعات فراهم کنیم .

اشتراک:

نظرات بسته اند