فریلنسر موفق کیست؟

0

چند سالی است که شیوه ی کسب و کار نوعی با عنوان دورکاری یا فریلنسینگ به روشهای کاری اضافه شده و طرفداران بسیاری در سراسر دنیا پیدا کرده است. در این میان تبلیغات فریلنسینگ نتیجه داده و بسیاری از متخصصین و کارمندان با تجربه هم وسوسه شده اند که یک فریلنسر بشوند. اما یک کارمند موفق بودن نشانه ی یک فریلنسر موفق شدن نیست. اما واقعا فریلنسر موفق کیست؟

مقدمه

پیش تر در مطالب سی اس وب در خصوص فریلنسینگ سخن گفته ایم و کاربران عزیز ما با این شیوه ی کاری آشنایی دارند. اما شاید شما جز اشخاصی باشید که به این شیوه ی کاری علاقه مند شده باشید.
برخلاف تصور همگان دورکاری کار آسانی نیست و نیاز به تلاش و کوشش فراوان و تحمل سختیهای بسیار دارد. تصور نکنید به راحتی می توانید تبدیل به یک فریلنسر موفق بشوید که ماهیانه کلی درآمد کسب می کند و در ماه چند سفر داخلی و خارجی می رود. در این راه باید تلاش بیشتری نسبت به یک کارمند کنید تا پس از چندی شما هم جز موفق ترین فریلنسرها در تخصص خودتان بشوید.

فریلنسر موفق کیست؟

فریلنسر موفق کیست؟

فریلنسر موفق کیست؟

برای اینکه تبدیل به یک فریلنسر موفق بشوید در گام اول نیاز به یک سری ملزومات دارید تا به شما کمک کنند گامهای استواری در این راه بردارید.

ملزومات فریلنسینگ

به طور کلی باید گفت موفقیت در فریلنسینگ به ۳ عامل اصلی مهارت، ارتباط و تعهد بستگی دارد.
مهارت:  مهمترین ابزار مورد نیاز برای یک فریلنسر شدن، مهارت و تخصص است. شما باید در کار خود حرفه ای باشید تا بتوانید پروژه های بییشتری را دریافت کرده و کسب درآمد کنید.
در این راه باید علاوه بر کسب مهارت سعی کنید به روز باشید. برای این منظور بایستی آخرین مطالب و مقالات مرتبط با تخصص خود را مطالعه کنید، در دوره های آموزشی شرکت کنید، در شبکه های اجتماعی فعال باشید و در سمینارها و رویدادهای مرتبط با تخصص خود شرکت کنید.
ارتباط : پس از مهارت باید بتوانید با افراد ارتباط حرفه ای و تاثیر گذار برقرار کنید. برقراری ارتباط با افراد، به یک فریلنسر کمک زیادی می کند. پس سعی کنید رابطه ی حرفه ای خوبی با مشتریان فعلی و گذشته ی خود برقرار کنید.
تعهد:  پس از آن باید متعهد باشید و سعی کنید تمام انرژی خود را در اجرای با کیفیت پروژه بگذارید. به موقع تحویل دادن پروژه نیز نشان می دهد که شما متعهد هستید و با این روش مشتری پروژه های بعدی را هم به شما می سپارد.

پس از برخورداری از این سه عامل مهم و حیاتی با راهکارهایی که در ادامه قرار می دهیم می توانید تبدیل به یک فریلنسر موفق بشوید:

کارتان را گسترش دهید!

هر زمانی که احساس کردید می توانید چند پروژه را همزمان انجام بدهید، دست به کار شده و سعی کنید با ثبت نام در سایتهای فریلنسینگ نظیر پونیشا و چند مورد دیگر خودتان را بیشتر معرفی کنید تا بیشتر پروژه دریافت کنید. این را به خاطر بسپارید که فریلنسرهای موفق در یک زمان چندین پروژه برای انجام دادن دارند که با مدیریت صحیح تمامی آنها را با کیفیت و به موقع به کارفرما تحویل می دهند.

سابقه خوب از خود بجا بگذارید

سابقه ی خوب هم کمک می کند در کار خود بهترین شوید. برای این منظور هر پروژه ای را قبول نکنید، به خصوص اگر توان انجام پروژه ای را ندارید اصلا قبول نکنید تا سابقه ی ضعیف از خود به جای نگذارید.

رزومه و پروفایل بسازید

برای خودتان یک رزومه و پروفایل حرفه ای تنظیم کنید و نمونه کارهای موفق خود را در سایتهای برون سپاری و فریلنسینگ آپلود کنید. این کار را در چندین سایت انجام داده تا بیشتر شناخته شوید.

پس انداز کنید

مدیریت درآمد هم کاری است که فریلنسرهای موفق انجام می دهند. بر روی درآمد و مخارجتان مدیریت داشته باشید. پس انداز باعث می شود در نهایت کلی سرمایه برای شروع یک کسب و کار برای خودتان داشته باشید.

خودتان را ارزیابی کنید

اگر به عنوان یک فریلنسر با شکست مواجه شدید، عصبی نشوید، ممکن است این وضعیت زمان زیادی ادامه پیدا نکند. در اینجا باید از خودتان بپرسید آیا واقعا می خواهید یک فریلنسر باشید و یا از انجام کار فریلنسینگ ناامید شده اید؟
آیا تمامی تلاش خود را به کار می گیرید؟ اگر می خواهید یک فریلنسر موفق شوید، آیا حاضر هستید به سختی کار کنید؟
آیا دیگران فکر می کنند کارتان را به خوبی انجام می دهید؟ اغلب نمی توانیم نقایص خود را ببینیم، پس بهتر است از دیگران کمک بخواهیم تا در مورد کارمان نظر بدهند.
آیا کسب و کار خود را بازاریابی می کنید؟ بازاریابی و فروش بخش مهمی از هر کسب و کار می باشد.

اگر پاسخ شما به همه یا بیشتر سوالات بالا ”نه” است؛ شکست در کارتان اجتناب ناپذیر است. و اگر بیشتر سوالات را با “بله” پاسخ دادید، جای امیدواری برای موفقیت در فریلنسینگ وجود دارد.
ارزیابی خود و پاسخ به این سوالات می تواند در موفقیت شما در کسب و کار جدیدتان تاثیر به سزایی داشته باشد.

اشتراک:

نظرات بسته اند