برای دانلود کتاب رمان خارجی، رمان عذاب وجدان نوشته ی آلبا دسس پدس را پیشنهاد می کنیم.
این رمان با قلم بهمن فرزانه به زبان شیرین فارسی ترجمه شده است.
این رمان با یک شوک سوال برانگیز آغاز می شود. شخصیت اول داستان یعنی فرانچسکا نامه هایی برای دوست صمیمی اش ایزابلا نوشته و از وی می خواهد این نامه ها را امن پیش خود نگاه داشته و درباره ی آن ها با کسی صحبت نکند. تا کی؟ تا زمانی که فرانچسکا از خانه فرار کند و یا اینکه مرگ به سراغش بیاید.
فرانچسکا از ایزابلا می خواهد در صورت اتفاق افتادن یکی از این دو نامه ها را به دست همسرش برساند.
اما درون نامه های فرانچسکا چه نوشته شده است؟
این چیزی ست که خواننده پس از مطالعه ی چندین صفحه ی اول این کتاب برای دانستنش پی در پی صفحات را خوانده و پیش می رود. اما فرانچسکا درون نامه هایش به عشقی پنهان و ممنوع اشاره می کند. عشقی که به شخصی به نام ماتئو دارد. و عذاب وجدانی که برای به وجود آمدن این احساس و خیانتی که به واسطه ی آن به شوهرش کرده دامن او را گرفته است.
نامه های فرانچسکا پر از عشق و پر از احساس عذاب وجدان است. پر از سوال های بی جواب.
بخشی از رمان عذاب وجدان
بدون شک با دیدن دستخط من متعجب شدهای. ولی مطمئنم که با وجود سکوت طولانی و غیرموجه من، پاکت را نه تنها با کنجکاوی، بلکه با نگرانی باز کردهای.
سالهاست که از تو بیخبرم.
از خود سؤال میکنم آیا هنوز در ورونا هستی؟ در همان خانهای که من همچنان تو را در آن در نظر مجسم میکنم؟ حتی میترسم که تو نه آنجا باشی و نه هیچ جای دیگر، میترسم مرده باشی و من خبری از مرگ تو به دست نیاورده باشم.
این وحشت، گرچه ممکن است پوچ به نظر برسد ولی به تو حالی خواهد کرد که برای من تا چه حد اهمیت دارد بدانم که در جهان یک نفر وجود دارد که بتوانم کورکورانه به او اعتماد کنم. کسی که شاید بتواند به من کمک بکند.
میدانم که این اشارات مبهم پریشان حالت میکند. هر نامه من، هر ملاقات ما، همیشه به نحوی تو را پریشانحال کرده است که من، هرگز دلیل خاصی را در آن درک نکردهام. از اولین روز دوستی ما، تا آخرین باری که برایت نامهای نوشتم، علاقه تو نسبت به من، همیشه آزادی را از من سلب کرده است، نگذاشته است تا به میل خود زندگی کنم. تو، از دور هم مرا تعقیب میکردی، سؤالپیچم میکردی.
با نوعی نگرانی، میخواستی با نگاه خود، چیزی را از من بیرون بکشی. هرچه را که میگفتم و یا فکر میکردم، هر اتفاقی که برایم رخ میداد، هر مشکلی که برایم پیش میآمد، هر انتخاب من، در تو چنان عکسالعمل و واکنش شدیدی ایجاد میکرد که عاقبت در مقابل تمام آن اعمال، نسبت به تو احساس مسئولیت میکردم.
خیال نکن دارم مبالغه میکنم. به نظرم میرسید که سرنوشت تو بستگی به من دارد. تقدیر تو را من در دست دارم.

دانلود کتاب رمان خارجی | عذاب وجدان
دانلود کتاب عذاب وجدان
برای خرید کتاب، می توانید به آدرس زیر مراجعه کرده و این رمان را با 50 درصد تخفیف به جای 28 هزار تومان تنها با 14 هزار تومان در 503 صفحه و با حجم 3.26 مگابایت دریافت نمایید.
http://fidibo.com/book/7364-%D8%B9%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D9%88%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%86