به کافه رستوران ها که بروید، بعد از نشستن روی صندلی کافه و باز کردن منو، چشمتان به یک خوراکی خوشمزه می افتد که قارچ سوخاری نام دارد. قارچ سوخاری طعمی فوق العاده دارد و بعضی ها دوست دارند که آن را در خانه درست کنند.

طرز تهیه قارچ سوخاری
برای تهیه ی این خوراکی باید به شیوه ی زیر عمل کنید:
مواد لازم:
قارچ 500 گرم
آرد سوخاری یا پودر نان 300 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
روغن سرخ کردنی (برای سرخ کن) 1 لیتر
طرز تهیه قارچ سوخاری:
اول از همه قارچ ها را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید. بعد درون ظرفی، سفیده تخم مرغ را ریخته و با نمک و فلفل مخلوط کنید تا یکدست شوند.
درون ظرفی دیگر آرد سوخاری بریزید و سپس یکی یکی قارچ ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید.
روغن را در سرخ کن می ریزیم تا به دمای 170 درجه برسد.
حال قارج ها را درون توری سرخ کن بچینید و درون سرخ کن بزنید و در آن را ببندید. هنگامی که قارچ ها طلایی رنگ شدند، آن را از سرخ کن در آورید و درون بشقاب بچینید و با سس کچاپ میل کنید.
اگر سرخ کن ندارید، می توانید ظرفی گود را پر از روغن کنید و بعد از داغ شدن روغن، قارچ ها را داخل روغن بزنید و طوری در روغن غوطه ور کنید که همه جای آن سرخ شود. بعد از طلایی شدن آن ها را درون ظرف مورد نظر خود بچینید.