امروزه حضور بانوان در جامعه پر رنگ تر شده و به جای آنکه در خانه مشغول خانه داری باشند سهم قابل توجهی در کار آفرینی دارند. معمولا بیشتر مراجعین برای آگهی استخدام خانم هستند که نشان دهنده جدیت آنان برای کار و کسب درآمد است.
یکی از زمینه هایی که می شود با انگیزه بیشتری آنرا دنبال کرد بحث کار آفرینی بومی برای بانوان است. معمولا تولیداتی چون صنایع دستی و هنرهای سنتی گزینه های بهتری برای راه اندازی چنین کسب و کارهای بومی به شمار می روند.
فریبا محمدلو در حاشیه بازدید از کارگاه های تولیدی بانوان کارآفرین در اردبیل به اهمیت راه اندازی کسب و کارهای بومی اشاره کرد و گفت کارآفرینی هدف اصلی طرح ملی توان افزایی زنان با رویکرد کسب وکار و کارآفرینی است.
این طرح با هدف آگاه سازی مخاطبان از مزیت های اقتصادی و فرصت های کسب و کار بومی، آشنایی با فرآیند راه اندازی کسب و کار و ترغیب جوانان برای ورود به عرصه کارآفرینی برگزار خواهد شد.

کسب و کار بانوان
وی با اشاره به همکاری مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در اجرای این طرح بیان داشت: در این طرح ۱۰۰ نفر از جوانان علاقمند استان شناسایی و در سه روز از خدمات آموزشی و مشاوره ای طرح بهرمند می شوند.
این طرح ویژه بانوان استان است و حداکثر ۳۰ درصد از سهمیه هر استان بر حسب نیاز و علاقمندی به مردان اختصاص پیدا می کند.
وی در خصوص شرایط شرکت کنندگان در این طرح با اشاره به رایگان بودن خدمات ارائه شده تصریح کرد: جوانان علاقمند به خویش فرمایی، جوانان صاحب ایده و جوانانی که کسب و کار نوپا دارند می توانند در این طرح شرکت کنند. شرط سنی شرکت کنندگان ۲۰ تا ۴۰ سال است.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده در طرح یادآور شد: افراد با شرکت در این طرح می توانند علاوه بر دریافت آموزش هایی در زمینه جستجوی فرصت های کسب و کار و کارآفرینی، ایده یابی، بوم مدل کسب و کار و ترسیم نقشه راه با الگوی کارآفرینان موفق نیز آشنا شده و از خدمات مشاوره فردی و گروهی جهت تجاری سازی ایده خود بهره مند شوند.