سی اس وب و دنیای فریلنسرها

1

در سالی که گذشت سی اس وب نگاهی تخصصی به دنیای دورکاری و شرایط کاری فریلنسرها داشت.

در مطلب “بازاریابی مهم ترین مشکل در فریلنسینگ” به مسیر سختی که فریلنسرهای تازه کار در راه بازاریابی پیش رو دارند، پرداخته شده است.
در این مطلب می خوانیم: “برای فریلنسرها که خودشان به تنهایی کار میکنند و حتی در سایت فریلنسر و برون سپاری هم ثبت نام نکرده اند، شاید بازار یابی و گرفتن یک پروژه سخت ترین کاری باشد که در پیش رو دارند.”

فریلنسرها با سی اس وب

فریلنسرها با سی اس وب

دورکاری یکی از بهترین انتخاب ها برای معلولین عزیزی ست که طبیعتا رفت و آمد برایشان مشکل می باشد.
در مطلب “آموزش دورکاری برای معلولین به صورت رایگان” به معرفی وب سایت پونیشا پرداخته و آورده شده است: ” پونیشا، بزرگترین سایت برونسپاری پروژه های مختلف با برگزاری دوره آموزشی فریلنسینگ برای معلولین این امکان را فراهم ساخته است تا این افراد بتوانند با گذراندن این دوره، با توجه به تخصص و مهارت های خود، پروژه های مختلفی را دریافت کرده و به فعالیت بپردازند.”

در پستی دیگر به فواید دورکاری پرداختیم. چه فوایدی که نصیب فریلنسر می شود، چه کارفرمایی که به دنبال یک آزادکار برای پیشبرد پروژه ی خود است.
در این مطلب نوشته شده: ” معمولا سایت دورکاری گزینه های بیشتری را نسبت به آگهی در اختیار کارفرما قرار میدهد. این نوع استخدام نیرو از سه جهت مفید است.”

در عنوانی دیگر به ” چگونه کسب و کار خانگی موفق خودتان را شروع کنید؟” برمی خوریم که توضیحاتی در خصوص کسب و کارهای خانگی در آن داده شده است.
در این پست می خوانیم: ” این روزها کار کردن در خانه، یا به عبارتی راه اندازی کسب و کار خانگی موفق، به دلایل مختلفی به موضوع جذابی تبدیل شده است. کسب و کار خانگی و فریلنسینگ برای برخی از افراد حکم شغل دوم را دارد و برای برخی دیگر حکم شغل و منبع درآمد اصلی. برای کار از منزل اینجا کلیک کنید.”

در عنوان “25 کاری که فریلنسرهای موفق را متمایز می سازد” نکاتی آورده شده که برای فریلنسرهای تازه کار می تواند فوق العاده راهگشا و کمک کننده باشد.
در اینجا می خوانیم: ” 1-    فریلنسرهای موفق به پروژه ی خود به چشم یک ماموریت با چشم انداز روشن نگاه می کنند، نه تنها کاری که باید از سر وظیفه انجام دهند. چنین فریلنسرهایی با داشتن اهداف خاص و دیدی بزرگ و وسیع، از روزهای سخت و خسته کننده، به ستوه نیامده و چشم آن ها چیزی بیش از مسیر فعلی را می بیند.
2-    فریلنسرهای موفق می توانند بدون انتظار یک بازخورد فوری و مثبت به کار خود ادامه دهند…”

مطلب برجسته ی بعدی یعنی ” اگر این شرایط را دارید فریلنسر موفق خواهید شد!” به شما آموزش می دهد که با داشتن کدام ویژگی ها می توانید به عنوان یک فریلنسر موفق شروع به کار نمایید.
می خوانیم: ” اگر شما یک فردی هستید که از مهارت خاصی برخوردارید. که کمتر کسی به دنبال آن رفته، احتمال این که یک فریلنسر موفق شوید زیاد خواهد بود. توجه داشته باشیم که مثلاً در دنیای کسب وکاری همچون آی تی، همواره تقاضا برای دولوپرها -به خصوص در حوزهٔ تکنولوژی های جدید- زیاد است. شاید یافتن کسی که به دنبال این مهارت خاص شما باشد کمی دشوار به نظر برسد، اما اگر چنین فردی پیدا شود، اصطلاحاً نان شما در روغن خواهد بود!”

“فریلنسر موفق کیست؟” این تیتر به مطلبی مربوط می شود که ویژگی های یک فریلنسر موفق را ارائه می کند.
واقعا یک فریلنسر موفق چطور آدمی ست؟ چه ویژگی هایی دارد و در 24 ساعت شبانه روز برنامه ی روزانه اش چطور پیش می رود؟ در این مطلب پاسخ خود را خواهید گرفت.

” به طور کلی باید گفت موفقیت در فریلنسینگ به ۳ عامل اصلی مهارت، ارتباط و تعهد بستگی دارد.
مهارت:  مهمترین ابزار مورد نیاز برای یک فریلنسر شدن، مهارت و تخصص است. شما باید در کار خود حرفه ای باشید تا بتوانید پروژه های بییشتری را دریافت کرده و کسب درآمد کنید.”

در یکی دیگر از پست ها به مصاحبه با یک فریلنسر مقیم پونیشا می رسیم که مطلبی بسیار خواندنی ست. و باز در عنوانی دیگر با یک فریلنسر موفق مصاحبه شده که توصیه  می کنیم متن این مصاحبه را نیز حتما از نظر بگذرانید.

“نکات کلیدی موفقیت فریلنسرها” در یک مطلب شرح داده شده اند. قسمتی از این مطلب به قرار زیر است:” شما به عنوان یک فریلنسر حرفه ای می باید در زمینه ی تخصص خود آگاهی کامل به میانگین دستمزدها داشته و کمی بالاتر از میانگین دستمزد خود را اعلام کنید.
توجه داشته باشید به همان میزانی که بالا بردن زیاده از اندازه ی دستمزد می تواند برای هویت شغلی شما مضر باشد، پایین گفتن دستمزد نیز از حرفه ای بودن کارتان کم کرده و کارفرما را نسبت به شما بی اعتماد می کند.”
و در همین اواخر در یک مطلب مفصل و طولانی به منفی ترین آثار فریلنسینگ بر زندگی افراد پرداخته شده است.
واقعیت این است که در کنار مزایای آزادکاری، فریلنسینگ معایبی نیز دارد که می باید حتما مورد توجه قرار گیرند.

در مطلب ” منفی ترین آثار فریلنسینگ بر زندگی افراد ” می خوانیم:
” مزایای مثبت زیادی فریلنسینگ و اشتغال در خانه وجود دارد، و در واقع این مزایا هستند که به شما انگیزه می دهند به جای جستجوی استخدام به کار آزاد روی بیاورید.
البته واقعیت همیشه همان طور که تصور می کنیم به نظر نمی رسد. و در اینجا به برخی اثرات منفی که اتفاقا فوق العاده برجسته نیز هستند، پرداخته ایم.
در حالی که همیشه به جنبه های مثبت آزاد کاری پرداخته شده است، بد نیست که کمی نیز به آثار منفی آن فکر کرده و روی آن ها نیز تمرکز داشته باشیم.”

اشتراک:

۱ دیدگاه