سوپ نارگیل تایلندی

1

به نظر می رسد که تایلندی ها علاقه ی عجیبی به استفاده از نارگیل در غذاهایشان دارند. کسانی که با خرید تور تایلند به این کشور سفر کرده اند میدانند که در منوی غذای رستوران های این کشور، تعداد زیادی غذا یافت می شود که از نارگیل تهیه می شوند.

غذایی که امروز قصد آموزش آن را داریم، سوپی است  تایلندی که اتفاقا طعم نارگیلی دارد. برای آموزش با ما همراه شوید.

سوپ نارگیل تایلندی

سوپ نارگیل تایلندی

سوپ نارگیل تایلندی

مواد لازم :

ران مرغ بدون پوست و استخوان  450 گرم

شیر نارگیل 250 میلی‌لیتر

آب مرغ 2 تا 3 پیمانه

قارچ خرد شده 1 پیمانه

گوجه گیلاسی خرد شده ½ پیمانه

پیازچه 1 دسته

لیموترش 3 عدد

فلفل چیلی 2 عدد

ریشه گشنیز 2 عدد

گشنیز 1 دسته

زنجبیل 1 تکه 4 سانتیمتری

ذرت کوچک 100 گرم

سس ماهی 1 تا 3 قاشق سوپخوری

شیره خرما 1 قاشق چای‌خوری

سس چیلی سیر دار 1 قاشق چای‌خوری

نمک کمی

طرز تهیه :

اول از همه دو عدد لیمو را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس پیازچه ها را درشت خرد کنید یا اینکه می توانید به جای پیازچه از 3 حبه سیر له شده استفاده کنید.

سپس گشنیز را بشویید و خرد کنید . فلفل چیلی را از وسط به دو نیم کنید. یک تکه 4 سانتی متری از ریشه زنجفیل را رنده کنید.

حال 450 گرم ران بدون پوست و استخوان مرغ را در تکه های 3 سانتی متری خرد کنید.

سپس آب کنسرو ذرت را بگیرید و آنها را به تکه های یک و نیم سانتی خرد کنید. سپس شیرنارگیل، آب مرغ، گشنیز، زنجبیل، پوست لیموترش، پیازچه خردشده، فلفل چیلی، شیره خرما و سس چیلی سیر را همه با هم مخلوط کنید و درون قابلمه ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آرام آرام به جوش آید. 15 دقیقه صبر کنید تا بجوشند.

سپس مخلوط را از یک صافی بزرگ عبور دهید .مخلوط اولیه سوپ را روی اجاق قرار داده و گوشت مرغ خردشده، قارچ اسلایس شده، پوست یک عدد لیموی باقیمانده و ذرت‌های کوچک را به آن اضافه می‌کنیم. به آرامی سوپ را بجوشانید تا مرغ بپزد.

بعد گشنیز تازه و خرد شده را با گوجه‌فرنگی خرد‌شده و آب 2 عدد لیموترش به سوپتان اضافه کنید. سوپ را بچشید و در صورت تمایل می توانید لیموی باقی مانده را نیز به آن اضافه کنید.

اشتراک:

۱ دیدگاه

  1. مهناز عبدی در

    به نظر خوشمزه میاد. طعم نارگیل باید توی سوپ خیلی جالب بشه.