در گوشه و کنار جهان، با توجه به فرهنگ و سنت آن کشور، غذاهای مختلفی تهیه می شود، غذاهایی که امتحان کردن آنها حین سفر به آن کشورها، خالی از لطف نخواهد بود. آنچه که قرار است در این مطلب معرفی کنیم، غذا نیست، اما می تواند به عنوان یک وعده ی غذایی مصرف شود.
بله، درست حدس زدید، سالاد!
ما بیشتر سالاد را به عنوان نوعی پیش غذا می شناسیم، یک پیش غذای خوشمزه که می تواند به عنوان یک غذای رژیمی نیز محسوب شود و حتی جایگزین غذای اصلی شود.
سالادها در انواع و اقسام مختلفی درست می شوند و با چاشنی کمی خلاقیت، می توانند مزه های مختلفی داشته باشند که تنها به کاهو و تکه هایی از گوجه و خیار محدود نشوند. گفتنیست بعضی از این سالادها به اندازه ای خوشمزه هستند که گاها آنقدر از آن ها می خوریم که دیگر جایی برای غذای اصلی برایمان باقی نمی ماند.
اگر جز علاقه مندان به سالاد باشید، شاید برایتان جالب باشد بدانید که در هر کشور، محبوب ترین سالاد کدام است. احتمالا در موارد زیر، نمونه های آشنایی را نیز مشاهده کنید که در رستوران های مختلف امتحان کرده اید. در ادامه ی مطلب با ما همراه شوید.
با معروف ترین سالادهای دنیا آشنا شوید
سالاد لوبیا سیاه مکزیکی
این سالاد یکی از خوشمزه ترین سالادهایی است که در مکزیک تهیه می شود. در تهیه ی سالاد لوبیا سیاه مکزیکی از خوشمزه آواکادو، ذرت، لوبیا سیاه، سیب زمینی و پیاز استفاده می شود. کافیست این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک سالاد خوشمزه و سبک درست کرده باشید. البته این سالاد بیشتر مناسب فصل تابستان است و می تواند نوعی پیش غذای انرژی زا نیز باشد. در این غذا هم انواع ویتامین های گیاهی وجود دارد و هم پروتئین پس خیلی مقوی است. مواد این سالاد کاملا خرد می شوند و به زیبایی در ظرف تزئین می شوند.
سالاد سولاریتوsolterito)، پرو
این سالاد یعنی تنوعی از رنگ و طعم که در عین حال بسیار مقوی است. این سالاد از اساس با سالادهایی که با کاهو تهیه می شوند متفاوت است. برای اینکه این سالاد را درست کنید به سیب زمینی، گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص نیاز دارید. تمام سبزیجاتی که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک اندازه خورد می شوند و در آخر هم بر روی آن ها روغن زیتون ریخته می شود. تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات و خوراکی های متنوع درست شده تا چه اندازه می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.
سالاد یونانی
این سالاد شاید نام آشنا ترین سالادیست که می شناسید و هنگامی که به رستوران های ایتالیایی مراجعه می کنید، حتما از منوی رستوران آن را انتخاب می کنید. این سالاد خوشمزه از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شود و به وسیله ی نمک و مرزن جوش مزه دار کردن آن استفاده می کنند و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می شود. همچنین روی این سالاد تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می شود که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند. این سالاد بیشتر در ماه های گرم سال سرو می شود اما این دلیل نمی شود که در این فصل از آن برای رونق میز غذاخوری خانه استفاده نکنید.
سالاد سیب زمینی آلمانی
با خرید تور اروپایی اگر به کشور آلمان سفر کنید، در منوی رستوران های آلمانی حتما این سالاد اصیل آلمانی را خواهید یافت. این سالاد به همراه سس بسیار خوشمزه ی خامه ای سرو می شود که از ترکیب سرکه، گیاهان معطر و ادویه ها سسی مایع تهیه درست می شود. بعضی از سالادهای سنتی آلمانی از کاهو، سبریجات و میوه های مختلف درست می شوند و برای درست کردن تعدادی دیگر از سالاد های سنتی آلمانی هم از گوشت، پاستا و یا مرغ استفاده می شود.
اما معمولا این سالادها را با پنیر و تخم مرغ تزئین می کنند که علاوه بر ظاهری زیبا، رنگ و لعاب نیز به سالا ببخشند. اما یکی از معروف ترین سالادهای آلمانی سالاد سیب زمینی است که برای درست کردن آن سیب زمینی ها به صورت درشت و یا حقه حلقه خورد می شود و با موادی مثل ژامبون، تخم مرغ، خیارشور و ذرت ترکیب می شود.
سالاد گادو – گادو، اندونزی
معروف ترین سالاد اندونزی، ساللادی است که از ترکیب سبزیجات بخارپز، لوبیا، کلم، خیار، جوانه لوبیا، هویج، گشنیز، تخم مرغ آب پز، سیب زمینی آب پز، پنیر توفوی سرخ شده و سویا سنتی تهیه می شود. سپس بر روی آن سس نارگیل ریخته می شود و در ظرفی بسیار جذاب و رنگی آن را سرو می کنند.
سالاد نیکویز، فرانسه
اگر به فرانسه بروید، حتما به شما پیشنهاد می کنند که این سالاد خوشمزه را امتحان کنید. این سالاد بسیار مقوی است و با خوردن آن کاملا سیر می شوید. شما می توانید از خوراکی هایی مثل سیب زمینی آب پز، تخم مرغ آب پز، لوبیا سبز پخته شده، سینه مرغ پخته شده، نخود فرنگی پخته شده، روغن زیتون، گوجه، خیار و کاهو استفاده کنید و این سالاد را در خانه درست کنید. بری آماده کردن سس این سالاد سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و سیر را با هم ترکیب کنید و در آخر بر روی سالاد بریزید. در این سالاد مواد چندان خرد نمی شوند و لوبیا سبز که از مواد اصلی این سالاد است به صورت کاملا درسته در سالاد به کار می رود و بقیه مواد بر روی کاهوها چیده می شوند.
سالاد سزار، ایتالیا
این سالاد هم مانند سالاد یونانی، احتمالا برای شما آشنا است. این سالاد پر طرفدار را بعضی از افراد به عنوان یک وعده اصلی میل می کنند. . برای درست کردن سالاد سزار از کاهو، آب لیمو، پنیر پارمزان، روغن زیتون، تخم مرغ، سیر، فلفل سیاه و نان توست استفاده می شود . برای آماده شدن سالاد کافیست کاهو، نان تست، پنیر و تکه های گوشت را با هم مخلوط کنید. سایر مواد را هم در سس بریزید و نان توست را سرخ کنید. نوش جان!