این روزها از طریق همان لپتاپی که بسیاری از ماها با آن فقط بازی می کنیم یا موسیقی گوش می دهیم پول در می آورند اما نه به سادگی!
کسب و کارهای اینترنتی چندان هم راحت نیستند و هر کسی بدون کسب تجربه نمی تواند مشغول چنین کاری شود. اما با تجربه کافی و رزومه مناسب می توان در بهترین سایت کار و استخدام ، شغلی مناسب دست و پا و درآمدزایی کرد.
پیش از هر چیزی نیاز است تا کارفرمایان برای سپردن یک پروژه به شما بعنوان یک فریلنسر در مورد شما اطلاعات کافی و اطمینان حاصل کنند. از این رو داشتن یک رزومه بی نقص مهم ترین نیازمندی شما است.
هر رزومه از ساختار و قالبی مشخص برخوردار است. این بدین معنی است که محتویات مندرج در رزومه می بایست در قسمتهای مجزا و بترتیبی معین نوشته شود.
اطلاعات شخصی
این قسمت شامل اطلاعات اولیه کارجو بوده و بعنوان اولین بخش رزومه قرار می گیرد. اطلاعات این قسمت شامل نام کامل، تلفن تماس، آدرس ایمیل یا پست الکترونیک، سال تولد و محدوده سکونت کارجو می باشد. نام باید بصورت کامل (نام و نام خانوادگی) بوده و با سایزی بزرگتر (Bold) درج شود.
علائق حرفه ای
این قسمت از رزومه توضیحی مختصر از علایق و خواستگاه حرفه ای کارجو می باشد. لطفا توجه فرمائید که این بخش از رزومه جنبه اختیاری داشته و در صورت تمایل به درج، پس از اطلاعات شخصی قرار می گیرد. دقت داشضته باشید که علایق تان از توانایی ها جدا هستند!

مصاحبه استخدامی
مدارک و سوابق تحصیلی
ذکر سابقه تحصیلی کارجو از نکات مهم در نگارش رزومه است و وجود آن ضروری است. لیستی از تحصیلات علمی خود تهیه کنید و آنها را بترتیب از آخر به اول در این قسمت درج کنید. دلیل اینکار اینست که کارفرمایان تمایل دارند تا ابتدا بروزترین و آخرین سوابق شما را بررسی کنند.
سوابق حرفه ای
این قسمت یکی از مهمترین و ضروری ترین بخش های رزومه کارجو بوده و محل توجه ویژه ای برای بسیاری از کارفرمایان محسوب می شود. جهت تکمیل این بخش از رزومه خود لیستی از سوابق کاری و سمتهای خود در گذشته تهیه نموده و آنها را مانند سوابق تحصیلی بترتیب از آخر به اول در این قسمت درج کنید.
تجربیات و دوره های تخصصی
درج این قسمت در رزومه جنبه اختیاری دارد. چنانچه در حال ارسال درخواست برای یک کار تخصصی هستید، می توانید اطلاعاتی درباره گذراندن دوره های آموزشی مرتبط و یا تجربیات مهم در پروژه های مرتبط بصورت لیستی از عبارات خلاصه شده آماده نموده و آنها را بر حسب تاریخ (از امروز به گذشته) مرتب نمائید.
مهارت ها
توصیه می شود پس از ذکر تحصیلات و سوابق حرفه ای، بخشی از رزومه خودتان را به توضیح مهارت هایتان اختصاص دهید. این مهارتها می توانند هم شامل مهارت های فنی و تکنولوژیکی مانند کار با نرم افزار یا سخت افزارهای مختلف باشد و هم شامل مهارتهای فردی مانند کارگروهی، مسئولیت پذیری، خلاقیت، نظم پذیری، میزان آشنایی با زبانهای خارجی و نظایر آن.