اگر شما نیز قصد راه اندازی رستوران دارید, حتما می دانید که دکوراسیون زیبا, تجهیزات برای آشپزخانه جز ضروریات در راه اندازی رستوران است. بهتر است در وهله ی اول سرمایه ی خود را ارزیابی نمایید و سپس قیمت تجهیزات آشپزخانه ی صنعتی را جویا شوید و ضروری ترین وسایل را شناسایی کنید و با توجه به آن لوازم مورد نیاز خود را تهیه کنید. اگر فضای رستوران شما محدود است بهتر است از نیمکت رستورانی استفاده نمایید. چراکه هم راحت تر است و هم اینکه فضای کمتری اشغال می کند و جلوه ی زیبا تری به رستوران شما هدیه می کند.
بزرگ ترین هدف یک رستوران دار این است که درآمد رستوران خود را افزایش دهد. در ادامه ی این مطلب چند روش اصلی برای کاهش هزینه های رستوران و افزایش در آمد رستوران برایتان آورده ایم. با ما همراه باشید.
راه های افزایش درآمد
1. مرور و تنظیم مجدد برنامه های در حال اجرا
می بایست هر چند وقت یکبار میزان حقوق ها, پاداش ها و پرداخت های مالی در رستوران شما برآورد شود. از این طریق راه های جدیدی برای کاهش هزینه رستوران پیش چشم خود می بینید. اولین قدم این است که شما لیستی از موقعیت های شغلی را در دست داشته باشید و مقدار هزینه ای که برای هر یک از آن ها داشته اید را ملاحظه نمایید. استفاده از نرم افزار رستورانی نیز گزینه ی مناسبی است. با بررسی دقیق تر می توانید متوجه شوید که تمام نیورهای کاری خود را لازم دارید یا می بایست آن ها را تغییر دهید.
2. کاهش هزینه های مرتبط با اضافه کاری و پرداخت های مربوطه
در کشور ما, در هفته 44 ساعت کاری برای همه ی کارمندان و کارکنان در نظر گرفته شده است و رستوران ها نیز از این قانون مستثنی نیستندو در صنعت رستوران داری مدیران مجبورند کارکنان پاره وقت و ساعتی نیز در اختیار داشته باشند. با این حساب اگر می خواهید برای کاکنان رستوران خود اضافه کاری در نظر بگیرید, می بایست هزینه ی بیشتری پرداخت کنید.

رستوران
3. کاهش هزینه رستوران با برنامه ریزی درست
رستوران داران و صنعت های مشابه آن می دانند که مشکلات عدیده ای پیش رو دارند. احتمال دارد مدیر رستوران تصمیم بگیرد که در ساعات شلوغ کار نیروی بیشتری بگیرد و در آخر ماه متوجه شود که میزان فروش از میزان هزینه های این افراد کمتر بوده است. یا متوجه شود که این تعداد افراد پاسخگوی نیاز مشتری ها نبوده و مشتری ها ناراضی هستند. برای از دست ندادن مشتری ها می بایست برنامه ریزی دقیق تری داشته باشید.
4. کاهش اخراج و استخدام کارکنان
بهتر است بدانید که گاهی اوقات اخراج یکی از کارکنان و استخدام فرد جدید هزینه ی بیشتری دارد تا اینکه بخواهید کارمند کنونی خود را آموزش دهید. تمامی کارکنان باید مهارت کافی را در اختیار داشته باشند و به وظایف خود آگاه باشند. مدیر رستوران موظف است کارکنان خود را راضی نگه ارد تا راندمان بالا به فعالیت های خود ادامه دهد. آمزش های مستمر بهترین روش برای آن است که کارایی کارکنان بالاتر برود.
۱ دیدگاه
مطالبتون خیلی خوبه