روش تهیه ی شیره خرما خانگی

4

شیره ی خرما از آن دسته مواد خوراکی ست که نمی توان در خوردن آن خیلی زیاده روی کرد. اما قوت و انرژی بخشی این ماده ی خوراکی مصرف روزانه ی آن را به حد متعادل مفید به نظر می رساند.

به همین دلیل توصیه می کنیم همیشه یک ظرف شیره ی خرما سر میز صبحانه آشپزخانه قرار دهید.

شیره ی خرما توسط کارخانه های مختلفی تولید می شود و شما می توانید این ماده ی خوراکی تهیه شده از خرما را به صورت بسته بندی و آماده خریداری کنید.

 

روش تهیه شیره ی خرما

روش تهیه شیره ی خرما

 

اما اگر مایل باشید که خودتان در منزل نسبت به آماده کردن شیره ی خرما اقدام کنید، روش زیر پیشنهاد می شود.

شما برای تهیه ی شیره ی خرما به مقداری خرما که هسته ی آن ها از پیش گرفته شده باشد و آب جوش نیاز دارید.

پیش از هر کاری خرماهای خود را به خوبی بشویید و پس از بیرون آوردن هسته ی آن، آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم نمایید.

اکنون خرماهای نصف شده را در یک قابلمه ریخته و روی آن آب جوش بریزید تا برای چیزی نزدیک به نیم ساعت روی حرارت باقی بماند. وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود. شما باید تا زمان پخته شدن کامل خرماها تا زمان نرم شدن آن ها ادامه دهید.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

بعد از این باید خرماها را در یک صافی بریزید و با دستی که به دستکش مجهز است آن ها را بفشارید تا شیره از گوشت اصلی خرما جدا گردد.
حالا شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

لازم است که این شیره را داخل ظرف شیشه ای و در جایی خنک نگهداری نمایید.

اشتراک:

4 دیدگاه

  1. شیره ی خرما با حلوا ارده خیلی خوشمزه می شه تو وعده ی صبحانه. اگر تا به حال امتحان نکردید، توصیه می کنم که حتما امتحانش کنین