اگر می خواهید در میهمانی ها و مجالس خانگی، میز ناهارخوری چوبی که در سالن پذیرایی تان جای گرفته است، پر از خوردنی های خوشمزه و رنگارنگ به نظر بیاید، لازم است که آن را با انواع و اقسام دسرها پوشش دهید.
در این مطلب قصد داریم سه نوع دسر خوش طعم و جذاب که روش تهیه ی بسیار آسانی دارند را مرور کرده و آموزش دهیم.
آموزش تهیه دسر خاگینه گردو
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
8 قاشق غذاخوری پودر گردو
یک سوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
روش تهیه خاگینه گردو
ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با همزن دستی یا برقی به خوبی هم بزنید. سپس پودر گردو، و بکینگ پودر را به تخم مرغ های همزده شده اضافه نمایید.
حالا یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن ریخته و بگذارید داغ شود. مخلوط تخم مرغ و گردو را داخل روغن داغ شده بریزید. به محض این که یک طرف آن سرخ شد، با کفگیر و با احتیاط آن را برگردانده و دوباره بگذارید تا سرخ شود.
پس از این که هر دو طرف خاگینه ی گردو با حرارت ملایم سرخ شد، آن را به قطعات دلخواه بریده و روی آن از شربت شکر و آب خاگینه که قبلا داغ کرده اید، بریزید.

آموزش تهیه خاگینه گردو
آموزش تهیه باقلوای پاکستانی
مواد لازم برای تهیه باقلوای پاکستانی
200 گرم ورمیشل
50 گرم روغن مایع
200 گرم شیرعسلی
200 گرم پسته و گردوی خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر هل
1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
50 میلی لیتر گلاب
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
30 گرم کره
روش تهیه باقلوای پاکستانی
قبل از هر کاری ورمیشل ها را به همراه مقداری روغن مایع و کمی کره برای چند دقیقه تفت بدهید. سپس گردوها و پسته هایی را که به شکل ریز خرده شده به همراه گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه نموده و باز مقداری به تفت دادن ادامه دهید. سپس شیر عسل را به مواد اضافه نمایید. … باز کمی تفت دهید و سپس ظرف را از روى حرارت برداشته و کنار بگذارید .
پس از این که این مخلوط از حرارت افتاده و مقداری خنک شد، می توانید آن را داخل قالب های کوچک ریخته و بگذارید بیرون از یخچال در محیط عادی خودش را بگیرد و به شکل قالب دربیاید. سپس آن ها را از قالب ها خارج کرده و به دلخواه خود تزئین نمایید.

آموزش تهیه باقلوای پاکستانی
آموزش تهیه کیک ارده
مواد لازم برای کیک ارده
2 بسته بیسکوییت
200 گرم خامه
200 گرم ارده
150 گرم عسل
100 گرم کره
100 گرم گردوی خرد شده
طرز تهیه کیک ارده
ابتدا بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و بگذارید تا کاملا به شکل پودری دربیایند. سپس کره را اضافه کرده و با دور آرام غذاساز همزده و بگذارید به خوبی مخلوط شوند. بعد از آن ارده را اضافه نمایید.
سپس مواد را از غذاساز خارج کنید و آن ها را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید.
اکنون خامه و گردو اضافه نموده و باز به هم زدن ادامه دهید تا مواد به شکل خمیری و قوام یافته ای دربیاید. پس از آن خمیر را در قالب مورد نظر خود قرار دهید.
قالب را برای دو ساعت در فریزر گذاشته و سپس روی آن را با
تکه های گردو یا شکلات تزئین نمایید. بعد می توانید این کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.

آموزش تهیه کیک ارده