مکزیک، یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا را داراست، با عطر و طعمی لذیذ و بعضا تند و آتشین. اما جالب است بدانید که این کشور بعضا در بحث طراحی داخلی رستوران هم شگفتی اور شده است.
ما در این مطلب قصد داریم به شهر چاکولای مکزیک و به رستوان ایکشیم برویم و نگاهی به این مکان که برنده جایزه بین المللی بهترین طراحی داخلی رستوران در جشنواره پریکس ورسای 2018 شده است، بیندازیم. در این بخش از معرفی رستوران با ما همراه باشید.

رستوران ایکشیم مکزیک، موفق در کسب جایزه بین المللی طراحی داخلی رستوران
رستوران ایکشیم برنده جایزه بین المللی طراحی داخلی رستوران
اول از همه باید بگوییم که جشنواره پریکس ورسای هر سال توسط نهاد جهانی در یونسکو بر گذار می شود و امسال جایزه بین المللی طراحی داخلی رستوران به رستوران ایکشیم تعلق گرفته است.
هدف از این جایزه و جشنواره، بررسی میزان ارتباط معماری و طراحی های تجاری با طبیعت و زیبایی الهام گرفته از طبیعت است که با نگاهی به این رستوران در خواهید یافت که این ارتباط، در رستوران ایکشیم به خوبی ایجاد شده است.
البته این جشنواره برای موارد دگیری مانند هتل، کافی شاپ و مراکز خرید هم برگزار می شود. داوران این مسابقات از میان معماران و طراحان برتر صنعتی و تجاری انتخاب شدهاند که بیطرفانه، معماری محلهایی که برای دریافت جایزه کاندید شدهاند را بررسی و اعلام نتیجه کردهاند.

رستوران ایکشیم مکزیک، موفق در کسب جایزه بین المللی طراحی داخلی رستوران
در ایالت یوکاتان، هتلی مجلل به نام چابلو ریزورت اند اسپا قرار دارد که در 35 کیلومتری آن، رستورانی بسیار زیبا قرار گرفته است که در میان ساختمان های قرن نوزدهمی ساخته شده است. این رستوران که روی خرابه های کارخانه طناب سازی از دوران یوکاتان ساخته شده، از نظر معماری و طراحی داخلی رستوران ، رابطه بسیار خوبی با طبیعت برقرار کرده است. این رستوران، رستوران ایکشیم است.
چندان نمی تواند درباره ی ظاهر این رستوران سخن گفت، اما هرچه از رابطه ی آن با طبیعت بگوییم کم است و این همان چیزی است که این رستوران را خاص و ویژه کرده است.
غذاهای طبخ شده در این رستوران، تلفیقی از کشاورزی عهد مایاها، برداشت سنتی و کشت ارگانیک است که در نهایت در نمود یک غذا مقابل مهمانان قرار میگیرد. به همین دلیل است که زیبایی ظاهری آن در مقابل باطن شگفتانگیز، آنچنان درخشان نیست.
در این رستوران غذاهای متنوعی سرو می شود، غذاهایی مانند سینه مرغ سرخ شده و گوشت بره گریل شده که همه ی آن ها با یک سس مخصوص مکزیکی سرو می شوند و با تغییر فصل، این غذاها تغییر می کنند.