اگر قصد راه اندازی فست فود بیرون بر را دارید, در ابتدا باید بدانید برای شروع این کار به چه چیز های نیاز دارید و چه شرایطی باید داشته باشید. با توجه به بحث خدمات بیرون بر رستورانی, می بایست توجه کنید که این کار نیز همچون حوزه های صنعت دیگر ریزه کاری های منحصر به خود را دارد که مدیران رستوران باید به آن توجه خاصی داشته باشند. با ما همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر نمونه هایی از این موارد را بررسی کنیم.
سفارش گیری به نحو صحیح
امروزه روش های متفاوتی برای ثبت سفارش وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.
1. تلفن
تا به امروز تلفن مهم ترین و اصلی ترین راه سفارش غذای بیرون بر بود. لازم به ذکر است که این سیستم همچنان نیز در صدر روش های سفارش گیری بیرون بر است. مدیر رستوران باید شخصی را مسئول پاسخگویی تلفن استخدام کند که علاوه بر داشتن مهارت در پاسخگویی و ثبت سفارش, برخورد صحیح و محترمانه را نیز بلد باشد.
2. سفارش آنلاین
بهتر است بداینید که در کشور عزیزمان ایران این روش هنوز رواج پیدا نکرده است ولی در بسیاری از کشور های پیشرفته بسیار رایج می باشد. اغلب مشتریان دوست دارند عکس غذایی که می خواهند سفارش دهند را در سایت اصلی رستوران ببینند. در این روش می توانید به صورت آنلاین سفارش دهید و هزینه را همان جا بپردازید. فست فود شما نیاز به یک نرم افزار یکپارچه دارد که به محض ثبت سفارش مشتری, اطلاعات به صورت نشانگر و یا پرینت خودکار به دست افراد در آشپزخانه برسد.
3. سفارش پیامکی
این نوع از نحوه ی سفارشات نیز در ایران دیده نشده است ولی سفارش پیامکی بیشتر برای مشتریانی کاربرد دارد که عموما از این روش به صورت مداوم سفارش می دهند و اطلاعات آن ها از جمله آدرس و شماره تلفن در سیستم ثبت شده است.

فست فود بیرون بر
4. بیرون بر خودرویی
این نوع از سفارشات روشی بسیار جالب است. به این صورت که این مدل در ایران نایاب است ولی مشتری در این باجه سفارش می دهد و در باجه ی بعدی غذا را تحویل می گیرد. این مدل برای غذا های فست فودی کاربرد دارد.
5. مراجعه ی حضوری
مراجعه ی حضوری مشتر همچون تلفن, مهم ترین نقش سفارش دهی بیرون بر را دارد. برای این امر مدیریت رستوران علاوه بر آنکه می بایست بر روی کاهش زمان انتظار تمرکز داشته باشد, زمان اننتظار مشتری را نیز کاهش دهد و همچنان شرایط مطلوبی را بری مشتری فراهم آورد.
راه اندازی فست فود بیرون بر نیاز به دقت بسیاری دارد. باید حواس کارکنان بسیار جمع باشد تا دقیقا همان چیزی را که مشتری سفارش داده است را برایش ارسال کنند. پیش از ارسال غذا همه چیزرا با مشتری چک کنید و با بی دقتی پاسخ ندهید.
پیکی که غذا ها را می خواهد ببرد باید چک لیستی داشته باشد تا از درست بودن غذای مشتری مطمئن شود و سپس غذا را ددرب منزل و یا محل کار ببرد, چراکه ممکن است آشپز به صورت اشتباهی غذا را آماده کرده باشد.