بسیاری از افراد که به دنبال راه اندازی کسب و کاری مستقل هستند سراغ مشاغلی چون کافی شاپ و فست فود میروند. اما از آنجای که از هزینه های برپایی چنین کسب و کارهای کم اطلاعند به دلیل کمبود بودجه منصرف می شوند.
راهنمای قدم به قدم راه اندازی کافی شاپ کمک خواهد کرد تا بتوانید برآورد تقریبا دقیقی از بودجه لازم برای راه اندازی کافی شاپ به دست آورید.
راستش را بخواهید هزینه برپایی کافی شاپ در هر شهر و محله متغییر است. بسته به جایی که اجاره می کنید، خدماتی که عرضه می دارید و یا تجهیزاتی که لازم دارید هزینه ها متغیرند.
مکان راه اندازی کافی شاپ
همانطور که می دانید اجاره جایی مناسب برای کافی شاپ هزینه بر است آنهم به دلیل آنکه باید در مراکز شلوغ شهر و جایی باشد که به قول معروف پا خور خوبی داشته باشد!
سعی کنید مکانی که برای کسب و کارتان انتخاب می کنید نزدیک سینما، تئاتر، دانشگاه و یا پارک و شهر بازی باشد و مهمتر از همه جای پارک داشته باشد! البته در چنین مکان هایی انتظار اجاره بهای کم را نداشته باشید. در هر صورت سعی کنید که اجاره ای که برای مکان می پردازید بیش از 15 درصد از فروشتان نشود!

دکوراسیون کافی شاپ
تجهیزات کافی شاپ
تجهیزات کافی شاپ که شامل مواردی چون؛ دستگاه اسپرسو، قهوه جوش، مخلوط کن، یخچال و بسیاری دستگاه دیگر می شود بخش اعظم بودجه را صرف خود می کنند. اگر بودجه محدود دارید می شود تجهیزات کارکرده یک کافی شاپ را به طور کامل اجاره کرد یا خرید!
مواد اولیه خوراکی کافی شاپ
مواد اولیه ای که برای ساخت انواع نوشیدنی ها در کافی شاپ به کار می رود را نباید در همان آغاز زیاد خرید و انبار کرد. بگذارید تا مشتری ها به ثبات برسند و پس از آن اقدام به خرید های کلی کنید.
قهوه، شیر، شکلات، میوه های استوایی، شیرینی جات و … هر چه که به کارتان می آید نباید قیمتشان بیش از 40 درصد از فروش شود!

تجهیزات کافی شاپ
حقوق کارمندان
بخشی از بودجه را می بایست صرف استخدام و نگهداری نیروی کار کنید. هر چند بیشتر این نیرو ها را می شود به صورت ماهیانه تسویه کرد اما توجه داشته باشید که شاید ماه های اول شروع به کار درآمدتان آنقدر نباشد که از عهده چنین مخارجی بر آیید. بهتر است پیش از آغاز کار بودجه ای را برای کارمندان کنار بگذارید.
هزینه حقوق کارمندان، مزایا، مالیات، غرامت کارگران نباید بیش از 35 درصد از فروشتان بشود!

راه اندازی کافی شاپ
لوازم کوچک اما هزینه بر
بسیاری از کالاها و تجهیزات هستند که به ظاهر به چشم نمی آیند اما هزینه زیادی در طول ماه در بر دارند. مثل دستمال کاغذی، پلاستیک ها، فنجان، تعمیر و نگهداری و …
هزینه دکوراسیون هم از دیگر هزینه هایی است که می بایست به صورت جدی روی آن فکر کرد.
کافی شاپ ها معمولا لوکس تر از یک قهوه خانه معمولی تزیین می شوند و میز و صندلی های لوکس تری باید داشته باشند. هزینه دکوراسیون کافی شاپ چیزی کمتر از خرید تجهیزات ندارد!
منوی کافی شاپ
منوی کافی شاپ را قبل از هر کاری تنظیم کنید. این که بدانید قرار است چه چیزهایی و خدماتی ارائه دهید بسیار کمک خواهد کرد تا در انتخاب فضای مناسب، تجهیزات کافی درست اقدام کنید. هرچه منوی پیچیده تری داشته باشید بی شک هزینه کافی شاپتان بالاتر می رود و البته اگر انتخاب ها درست باشند فروش هم بیشتر می شود.

مواد اولیه کافی شاپ
تبلیغات
اگر تبلیغات نداشته باشید کسی شما را نخواهد شناخت و کاسبی تان هم نمی گیرد. تبلیغات درست و به جا بسیار مهم است تا به موفقیت برسید. همواره کسانی برنده اینگوه رقابت ها می شوند که تبلیغات شان فراگیرتر است.
برای تبلیغات روشهای مخحتلفی وجود دارد که باید بودجه ای برای آنها درنظر گرفته شود.
ــ با مدیریت بودجه و برنامه ریزی دقیق می شود تا حد زیادی از هزینه ها کاست اما برآورد اولیه هزینه های راه اندازی کافی شاپ می تواند تضمینی برای ادامه کار باشد. معمولا بسیاری از کسب و کارها به دلیل نداشتن بودجه کافی در اواسط راه از ادامه باز می ایستند!