راه اندازی رستوران کوچک شاید به نظر خیلی ساده تر آید، اما در واقع چنین راه اندازی نیز اصول و قوانین مخصوص به خود را دارد.
رستوران شما هر آن قدر هم که کوچک باشد، نیاز به یک محوطه آشپزخانه و یک محوطه به عنوان سالن رستوران دارد.
اصول راه اندازی رستوران کوچک
برای باز کردن و راه اندازی یک رستوران کوچک به آن چه در زیر آمده در ابتدا نیاز خواهید داشت:
اخذ مجوزها برای راه اندازی رستوران کوچک
راه اندازی رستوران فارغ از این که کوچک یا بزرگ باشد، نیازمند دریافت مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و دیگر مراجع قانونی مربوطه می باشد. شما باید تمام قوانین راه اندازی رستوران و رستوران داری را در ساخت رستوران و به خصوص آشپزخانه ی آن رعایت نمایید. شما احتمالا در این مرحله نیاز خواهید داشت که از یک مشاور راه اندازی رستوران ها کمک بگیرید. این مشاور به شما کمک می کند که کارهای خود را مطابق با قوانین جلو برده و هنگام اخذ مجوز به مشکلی برنخورید.
همین طور مکان رستوران شما باید تمامی مجوزهای ساختمانی را داشته باشد و سیستم لوله کشی و برق کشی آن به درستی و در مطابقت با استانداردها ساخته شده باشد.

راه اندازی رستوران کوچک
تجهیزات رستوران
راه اندازی رستوران کوچک نیز نیاز به تجهیزات لازم برای تهیه غذا و نگهداری آن ها دارد. وقتی فضای کوچکی در اختیار دارید، لازم است که در خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران دقت و درایت بیشتری به خرج دهید. زیرا باید ضروری ترین ها را انتخاب کرده و در فضای محدود خود قرار دهید. در چنین فضای محدودی شما فرصتی برای اشتباه کردن و قرار دادن وسایل غیرضروری ندارید.
یک مشاور راه اندازی و طراحی داخلی رستوران به شما کمک می کند تا بهترین بهره وری را از فضای کوچک خود به دست بیاورید.
تهیه لیست خرید
شما نیاز دارید که با دقت و لحاظ کردن بودجه و نیازهای هفتگی، یک لیست خرید هفتگی تدوین کنید. سپس باید تامین کنندگان را جستجو کرده و از آن ها به صورت مستقیم خرید خود را انجام دهید. در نهایت ما به دنبال آن هستیم که مواد اولیه با کیفیت و مرغوب را با کمترین نرخ خریداری کنیم.
توجه داشته باشید که زودتر از زمان لازم خرید نکنید و خرید مواد اولیه مورد نیاز آشپزخانه ی رستورانتان را به شکلی انجام دهید که همیشه مواد باکیفیت و تازه باشند. همین طور در مورد مقدار مواد اولیه احتیاط کنید تا زباله ها را به حداقل برسانید. اما در ضمن اطمینان حاصل کنید که به اندازه ی کافی مواد اولیه در دست دارید تا از کم آوردن مواد حین دریافت سفارشات اجتناب کنید.
سبک خاصی برای رستوران خود انتخاب کنید
اگر شما سبک خاصی برای رستوران خود انتخاب کنید و طبق آن سبک پیش بروید، حتما می توانید گروه مشتریان پروپا قرصی نیز داشته باشید.
مثلا اگر رستوران با غذاهای هندی افتتاح کنید، علاقه مندان به سبک غذاهای هندی به سراغ رستوران شما می آیند و زمانی که سرویس خوب و غذای باکیفیت به آن ها ارائه شود، رفته رفته تبدیل به مشتریان دائمی می گردند. همین مشتریان دائمی رستوران شما را به دیگر دوستان و آشنایان خود معرفی کرده و بدون هیچ هزینه ی مستقیمی از تبلیغات موثر دهان به دهان بهره مند می شوید.