البته که محل و موقعیت جغرافیایی در هنگام راه اندازی رستوران محلی فوق العاده اهمیت دارد. در تمامی شهرهای بزرگ خیابان ها و مراکزی وجود دارد که برای غذا خوردن عالی هستند و تجمع زیاد رستوران ها و فست فودها در آن نقاط، سبب می شود که مشتری ها به سمت این محلات کشیده شوند. اما زمانی که رستورانی در حومه شهر راه اندازی می کنیم، دیگر صحبت از تجمعی نخواهد بود.
اما این سبک از راه اندازی رستوران یعنی راه اندازی رستوران در حومه ی شهر، مزایای شگفت انگیزی نیز دارد. در این موقعیت های جغرافیایی اجاره ی کمتری پرداخت خواهید کرد و به طور کلی هزینه های سربار کمتری دارید.
نگاهی به فرمول های سنتی راه اندازی و بازگشایی رستوران می گوید که رستوران داری در مناطق پرجمعیت و پررفت و آمد شهری عاقلانه و با ضریب سودددهی بالا است. اما زمانی که به حومه ی شهر می رویم، همه چیز متفاوت خواهد بود.
دیگر خبری از سیل مشتریانی که از مقابل رستوران عبور کرده و یکی در میان وارد می شوند، نیست. اما اگر ماجرا را از سمتی دیگر بنگرید، متوجه مزایای افتتاح رستوران در حومه ی شهر خواهید شد.

راه اندازی رستوران در حومه شهر
در این نقاط شما رقبای خاصی نخواهید داشت و اگر هم رقبایی وجود داشته باشند، تعداد آن ها انگشت شمار است. به همین دلیل مشتریان احتمالا انتخابی جز رستوران شما ندارند و در صورتی که غذا و سرویس قابل قبولی ارائه دهید، به مشتریانی پرو پا قرص تبدیل خواهند شد.
ارزان بودن اجاره رستوران داری در حومه ی شهر
بله، یکی از مزایای راه اندازی رستوران در حومه ی شهر ارزان بودن اجاره ی آن هاست. ولی مزیت بزرگ تر احساس وفاداری مشتریان به برند شما خواهد بود و در کمترین زمانی شناخته شده و نام رستورانتان در یادها می ماند. آن هایی که محلی هستند و آن هایی که از این منطقه عبور می کنند، نام رستوران شما را از یاد نخواهند برد. آن ها ممکن است مسافت زیادی را برای رسیدن به یک رستوران موجه و مناسب طی کرده باشند و به همین دلیل به سادگی آن را از یاد نخواهند برد.
سرآشپزی از ایلینویز به نام Paul Virant می گوید رستوران های حومه ی شهر یکی از مراکز ثقل جامعه هستند. مردم احساس می کنند که این رستوران ها بخشی از هویت و خانه ی آن هاست. این جایی ست که مردم همیشه از دوستان خود دعوت می کنند و آن را به منزله ی یک پناهگاه در نظر می گیرند.

راه اندازی رستوران در حومه شهر
البته چالش هایی نیز وجود دارد. پیدا کردن کارکنان حرفه ای در حومه ها نسبت به مناطق داخل شهری بارها دشوارتر خواهد بود.
زیرا افراد واجد شرایط که داخل شهر سکونت داشته باشند، به سختی و بسیار کمتر مایل به رفت و آمد به محل کار خود در حومه خواهند بود. همین طور آب و هوای متفاوت ممکن است برخی از حساب ها را برهم بریزد. شما باید آب و هوای منطقه ای که در آن به راه اندازی رستوران مشغول هستید، در نظر گرفته و به نسبت آن منوی رستورانی خود را بچینید. به حتم آب و هوا روی اشتها و سبک مزاج مشتریان تاثیر خواهد گذاشت.
به علاوه مشتریان محلی رستوران های حومه ی شهر غالبا در آخر هفته ها سر و کله شان پیدا می شود و در طول هفته رغبتی برای رستوران روی نشان نمی دهند. شما در طول هفته می توانید چشم به راه مسافرانی باشید که در آن منطقه توقف می کنند.
به ساختمان های اداری نزدیک باشید
توجه داشته باشید یکی از راهنمایی هایی که برای راه اندازی رستوران در حومه ی شهر داریم این است که محل رستوران شما به ساختمان های اداری یا احیانا مرکز خرید بزرگی که در آن جا وجود دارد، نزدیک باشد.
به این شکل ناخودآگاه عده ی زیادی از مشتریان بالقوه را در اختیار خواهید داشت.

راه اندازی رستوران در حومه شهر
سبک منطقه را در دکوراسیون داخلی و رستوران داری خود رعایت کنید
وقتی شما به منطقه ای در حومه ی شهر رفته و تصمیم می گیرید راه اندازی رستوران خود را در چنین منطقه ای انجام دهید، باید به اصول سنتی، روش های و آیین مردم آن منطقه پایبند باشید. این ماجرا دو سو دارد، یکی این که مردم ناحیه احساس بهتری نسبت به رستوران شما خواهند داشت و دوم آن که مشتری و خریداری که به شکل مسافر از آن جا عبور می کند، رستوران شما را بخشی از فرهنگ و شکل مردم منطقه خواهد یافت. و این ماجرا را برای مسافرانی که اکنون در شکل مشتری درآمده اند، بارها جذاب تر خواهد ساخت.
۱ دیدگاه
خیلی اطلاعات خوبی بود. ممنون