راه اندازی رستوران بدون شکست

0

تا به امروز درباره چیدمان میز و صندلی رستوران و نحوه ی راه اندازی رستوران پرداخته ایم. در این مطلب می خواهیم راه هایی را به شما معرفی نماییم تا بدون آن که شکست بخورید, کسب و کار خود را راه اندازی نمایید. مسائلی وجود دارد که یک مدیر رستوران از آغاز کار خود تا آخر عمر کار رستوران داری با آن سر و کار دارد و از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در ادامه ی این مطلب قصد داریم مباحث کلی و جامعی را مورد بررسی قرار دهیم. اگر به فکر راه اندازی رستوران هستید این مطلب را دنبال نمایید. در این مقاله راه هایی را به شما آموزش می دهیم که احتمال شکست شما به مراتب کم تر می شود.

راه های رستوران داری بدون مواجه با شکست

داشتن اشتیاق برای مدیریت رستوران

برای مدیریت رستوران باید, اشتیاق لازم را داشته باشید. کار رستوران داری, شغلی پر مشغله است که نیاز به فعالیت سخت و جدی دارد, در حالی که علاقه ی چندانی به انجام این کار نداشته باشید, ظرف مدت کوتاهی به دلیل حجم زیاد کار و ساعت کاری بالا و مشکلات عدیده ای که روزانه به وجود می آید, دل زده می شوید و در صورتی که انجام این کار راه رها نکنید, بدون شک آن را با کیفیت کمتری انجام می دهید. در این صورت کسب و کارتان با شکست رو به رو می شود. بنا بر این گفته ها, مدیریت یک رستوران بدون داشتن اشتیاق واقعی به کار ممکن نیست.

تحت نظر گرفتن رقبا

یکی از مهم ترین مسائلی که در مدیریت یک رستوران مهم است, نگاه تبدیل تهدید به فرصت است. به عنوان مدیر یک رستوران اگر بتوانید تهدیدات اطراف خود را به فرصت تبدیل نمایید, به یکی از مهم ترین عناصر اصلی موفقیت دست یافته اید. مطمئن باشید رستوران هایی که در اطراف رستوران شما و در شعاع 2 کیلومتری شما قرار دارند, می توانند برای شما شانس باشند. اما چگونه؟ مدیر رستوران همیشه باید تمام حواس خود را به رقبایش معطوف کند. مدیر رستوران باید کار رستوران هایی که در رده ی خود و رستوران های سطح بالاتر و رستوران های سطح پایین تر را تحت نظر بگیرند. به طور مثال: رستورانی با سطح بالا با سرویس فرانسوی اهمیتی به کبابی اطراف خود نمی دهد. اما در نظر داشته باشید که توجه دائمی به رقیب هایتان و حتی کسانی که به ظاهر جز رقبا هستند, رستوران های تازه تاسیسی که در نزدیکی رستوران شما راه اندازی شده اند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

به عنوان مدیر رستوران به این فکر کنید که بین شما و رقبایتان چه تفاوتی وجود دارد؟ تفاوت بین منوی رستوران شما, آشپز شما, سرویس میزبانان شما با رستوران های رقیب همجوار چه تفاوت هایی وجود دارد؟ این تفاوت ها که باعث می شود مشتری ها شما را انتخاب کند را روی کاغذی یادداشت کنید و جهت بهبود و پر رنگ کردن آن قدم بردارید. به طور مثال شما یک غذای خاص و استثنایی و خوشمزه دارید, تمرکز خود را بر روی آن بگذارید. در تبلیغات به آن اشاره نمایید و به مهمانان و مشتری های خود آن را توصیه نمایید. اگر تمایز خاصی پیدا نکردید باید چکار کنید؟ برای این منظور باید فکری اساسی کنید, مشکلات رقبای خود را بسنجید و آن مشکلات را به مزیت در رستوران خود مبدل سازید. در صورتی که فکر بیشتری بر روی این قضیه بکنید, نتایج جالبی به دست خواهید آورد.

نتیجه ای که از تمام این مباحث گرفته ایم, این است که به رقیب هایتان به چسم فرصت نگاه کنید. فرصتی که موجب می شود شما مزیت های خودتان را توسعه دهید و روی تمایزات خود تمرکز نمایید.

رستوران

رستوران

حواستان به اقتصاد باشد

یکی از مهم ترین مسائلی که یک مدیر رستوران باید توجه ویژه ای به آن داشته باشد, مسائل اقتصادی حاکم بر جامعه است. مشخص است که شرایط اقتصادی جامعه از دست مدیر رستوران خارج است ولی با توجه به میزان تورم, بودجه خانوار, خرج کرد مردم و سایر فاکتور های اقتصادی می تواند زمینه ساز درست اندیشی مدیر نسبت به کار باشد. به طور مثال در شرایط تورمی توجه به مفهوم کنترل هزینه بیش از پیش مشخص می شود.

مدیریت

در وهله ی اول می بایست درک درستی از یک مدیر داشته باشید. مدیریت تنها دستور دادن نیست. مدیریت تدبیر به خرج دادن و رهبری است. پژوهش ها مشخص کرده است که مهم ترین علت موفقیت یک رستوران خوب, مدیریت خوب است. درست است که در نگاه اول این نکته بدیهی بنظر می‌رسد، اما توجه به ریزه‌کاری‌ها و علم مدیریت در عمل، رستوران شما را به سمت موفقیت سوق می‌دهد.

صنعت رستوران داری, موقعیت های متعددی جهت پیشرفت و موفقیت در دست شما قرار می دهد. روزانه رستوران های بسیاری با ایده و مفهوم جدید در حال راه اندازی است, داستان موفقیت رستوران ها حتی در مکان های دور از توده های رستورانی به گوش می خورد. این را هم باید در نظر داشته باشید که از هر 4 رستوران, یکی در همان سال اول شکست می خورد. پس با علم کامل وارد این صنعت شوید و تلاش و دانش را رمز موفقیت خود بدانید.

اشتراک:

نظرات بسته اند