استفاده از کباب پز صنعتی تنها مختص به آشپزخانه های بزرگ نیست و در کبابی، رستوران، کترینگ مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از کباب پز برای پخت کباب در تعداد بالا امری معقول و جا افتاده است. این وسیله یک پای ثابت لیست خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی یا هر کسب و کار دیگری که با کباب سرو کار دارد است.
از کباب پز برای طبخ انواع گوشت و جوجه کباب استفاده می شود. جنس این وسیله عمدتا از استیل بوده اما مدل هایی هم هستند که نیمه استیل می باشند. پایه های به کار رفته در محصول به ثابت ماندن در هر مکانی کمک می کنند.
یک کباب پز خوب حرارت را بر روی کباب ها می تاباند و آنها را در مقابل شعله مستقیم قرار نمیدهد. به این ترتیب تمام قسمت های گوشت به صورت یک نواخت پخته شده و مانع از سوختن سطح رویی آن می شود.
در صورتی که حرارت به تمام بخش های گوشت به صورت یکسان نرسد به بخوبی پخته نشده و نه تنها مزه اصلی کباب را ندارد بلکه میکروب های موجود در گوشت از بین نرفته و برای مصرف کننده مشکلاتی به همراه دارد.

کباب پز صنعتی
اگرچه در گذشته و به روش سنتی که حالا هم کاربرد دارد گوشت کباب میشد. اما کباب کردن گوشت روی زغال چوب به خاطر نشستن ترکیبات هیدروکربنی روی آن احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. متخصصان پیشنهاد می دهند استفاده از کباب پزهای گازی بهترین راه برای کباب کردن انواع گوشت ها است.
یک کباب پز گازی دارای بدنه محکم و در عین حال سبک است. با توجه به برخورد سیخ های کباب به بدنه باید جنس آن طوری باشد که در برابر برخورد و خط و خش مقاوم باشد. از این رو جنس استیل ضد خش مناسب برای چنین دستگاهی است.
دقت داشته باشید که جنس لوله های انتقال حرارت باید غیر قابل اشتعال باشد تا دستگاه بدون هیچ مشکلی ساعت ها و روزها کار کند. همچنین در یک کباب پز استاندارد نباید شعله پوش از جنس چدن در آن استفاده گردد.