رستوران دیاکو ارومیه، در منطقه الهیه تهران، در سال 1392 فعالیت خود را آغاز کرد. با وجود گذشت تنها یک سال، این رستوران توانسته مشتریان زیادی را جذب کند.
به روز بودن تجهیزات، سرویس دهی عالی، و کیفیت عالی غذا از عوامل رونق گرفتن این رستوران هستند. این رستوران منوی ایرانی و فرنگی را در کنار هم دارد و انواع دسرها و پیش غذاها را سرو می کند.
دکوراسیون رستوران بسیار شیک است. فضای چند صد متری رستوران، کار چیدمان میز و صندلی های غذاخوری را آسان کرده است. میزها با فاصله ای مناسب از هم قرار گرفته اند. چیدمان روی میزها هم با هنرمندی انجام می شود.
برای ایجاد محیطی آرامش بخش، از نورپردازی خاص استفاده شده است. سنگ های تزیینی هم به کمک طراحی داخلی آمده اند و حس مدرنیته را در کنار لوسترهای شیک ایجاد می کنند.
پرس های غذایی با تزیینات سبزیجات و سس های مختلف آراسته می شوند. سرویس دهی ها با سرعت انجام می گیرد.