یک کلاهبرداری دیگر این بار از طریق دیوار و شیپور

0

همانطور که سایتهای درج آگهی نظیر دیوار کار افراد را برای جستجوی کار، خرید و فروش اجناس دست دو، جستجوی خانه و غیره راحت کرده، کار کلاهبرداران را هم راحت کرده اند.

هر چند وقت یک بار در اخبار حوادث، خبرهایی مبنی بر کلاهبرداریهای اینترنتی می شونیم که به طرق مختلف توسط خلاف کاران حرفه ای صورت می پذیرد. امروزه فناوری کار کلاهبرداری را نسبت به گذشته راحت کرده است.

سایت دیوار یک سیستم بسیار سودمند است که کار آن انتشار رایگان آگهی توسط خود کاربران در فضای مجازی است. افراد با چند کلیک ساده آگهی فروش مسکن، خودرو، لوازم الکترونیک، استخدام کارمند و غیره را به همراه شماره تماس و گاهی آدرس در دیوار قرار می دهند و این باعث می شود راه کلاهبرداری راحت بشود.

در این راستا پلیس آگاهی بارها نسبت به کلاهبرداری گسترده از طریق سایت دیوار و شیپور هشدار داده است. با این حال اخیرا یک باند کلاهبرداری از طریق سایت دیوار و شیپور دستگیر شده است که کار آنها فریب فروشندگان و سرقت لوازم آنها بدون پرداخت پول بوده است.

دستگیری سارقان دیوار و شیپور

دستگیری سارقان دیوار و شیپور

پنجشنبه ی گذشته معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ با انتشار این خبر گفت: این باند کلاهبرداری حرفه ای از طریق سایت دیوار و شیپور اقدام به شناسایی طعمه های خود کرده و در نهایت اموال آنها را به سرقت می برد.

به گزارش سی اس وب به نقل از ایسنا، در 17 شهریورماه سال جاری ماموران کلانتری 140 باغ فیض حین گشت زنی در محدوده ی خیابان اشرفی اصفهانی به سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک شده و در بررسی ارکان موتورسیکلت اطلاع پیدا کردند که موتورسیکلت دارای سرقتی است.

آنها بلافاصله متهم را جوانی 33 ساله بود دستگیر کرده و تحقیقات را آغاز کردند. طی تحقیقات مشخص شد که متهم دارای سه همدست دیگر به نامهای مجتبی 28ساله، جواد 27ساله و خاطره است که با همکاری یکدیگر از طریق سایتهای دیوار و شیپور اقدام به شناسایی افراد و کلاهبرداری از آنها می کردند.

پلیس آگاهی توانست در 21 آبان، مخفیگاه مجتبی را در اشرفی اصفهانی کشف و او را دستگیر کند. این متهم به دهها فقره کلاهبرداری به شیوه ی واریز پول از طریق اینترنت بانک اعتراف کرد. او در اعترافاتش اظهار داشت: به عنوان خریدار با افرادی که قصد فروش اموال خود را از طریق سایتهای دیوار و شیپور داشتند ، تماس برقرار کرده و پس از توافق بر سر قیمت، به در منزل و یا محل کار فروشنده می رفتیم.

ایشان ادامه داد: پس از آن به طور نمایشی در مقابل دیدگان طرف، از طریق اینترنت بانک پول را به حساب شخص واریز می کردیم در حالی که واقعا این کار را انجام نمی دادیم. در نهایت قبل از اینکه شخص به موضوع پی ببرد، به سرعت مکان را ترک می کردیم.

در راستای تحقیقات بر سر این پرونده، در نهایت اول آذرماه متهم دیگر پرونده به نام جواد هم در جنت آباد شناسایی و دستگیر شد.
اما شگرد این گروه کلاهبرداری اینترنتی، استفاده از انواع خودروهای مدل بالای کرایه ای بوده است تا حسابی طعمه های خود را گمراه کنند.

در نهایت باید گفت در استفاده از سایت دیوار و نظیر آن نهایت دقت را انجام دهید و از حتی الامکان از قرار دادن شماره ی تماس و آدرس دقیق محل خود پرهیز کنید و از آیدی تلگرام بهره ببرید. همچنین هنگام معامله به شدت دقت کنید و در پرداخت پول محتاط عمل کنید.

اشتراک:

نظرات بسته اند