سازمان استاندارد جهانی به تازگی استراتژی خود را بر محوریت خدمات و حفاظت از مصرف کننده قرار داده است و می خواهد بیش از هر زمانی از مصرف کننده ها حمایت کند.
روش های اخذ ایزو بنا به استانداردی که قرار است گفته شود متفاوت است اما نوع استاندارد هر چه که باشد لازم است قبل از هر چیز حق و حقوق مصرف کننده مورد توجه قرار گیرد.
نشست کارگاه چهلمین سال کمیته سیاستگذاری مصرف کنندگان سازمان ایزو (ISO/COPOLCO) با شعار « حمایت از مصرف کننده در اقتصاد دیجیتال » و در کشور اندونزی برگزار شد.
پرویز درویش، مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت خدمات که به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنار نمایندگان 40 کشور دیگر در این مراسم شرکت کرده است، گفت: استراتژی استاندارد سازی خدمات، حفاظت از مصرف کننده، مشارکت مصرف کننده در استاندارد سازی و اقتصاد اشتراکی از محورهای اصلی این کمیته است.
در حاشیه مراسم ملاقات های جداگانه ای با رییس سازمان ملی استاندارد اندونزی (BSN)، رییس و دبیرکمیته سیاستگذاری مصرف کنندگان سازمان ایزو صورت گرفت.

صنعت ایران
همچنین پیروز بخت رییس سازمان استاندارد ملی ایران نیز در نشستی که با اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان داشت گفت: استاندارد سازی امور یک وظیفه است نه دستور!
پیروز بخت اشاره کرد که اتاق به عنوان نماینده بخش خصوصی نقش مهمی در استاندارد سازی تولید دارد.
موازی کاری دستگاه ها در امر نظارت کیفیت، گلایه اکثر فعالان بخش خصوصی کشور است که در قانون توسعه و تقویت استاندارد این موضوع بررسی شده است و سازمان استاندارد ناظر عالی کیفیت معرفی شده است.
توسعه زیر ساخت ها با یک اعتماد جمعی محقق خواهد شد نه با اقدام یک دستگاه، استاندارد سازی امور یک وظیفه است نه دستور.